SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. március 9. 8:53

DEA Security - Sisma CA és Sisma CP

A DEA Security S.r.l. egy olasz kültéri védelmi behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő cég. Termékeik nemzetközi szinten elterjedtek az ipari telepek, kikötők, repterek, hadászati létesítmények, illetve a magánházak, műemlék jellegű épületek védelménél. Kínálatukban található földbe rejthető lépésérzékelő, bebetonozható lépésérzékelő, dróthálóra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő és oszlopra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő.

A SISMA CP és SISMA CA rendszerek maximális diszkréció mellett biztosítanak pontos és megbízható érzékelést, miközben a behatolónak semmi információja nincs a védett vonalon történő áthaladásról. Nincsenek a rendszernek látható jelei, rejtettségének köszönhetően nem lokalizálható, ezáltal az ismeretlen helyen lévő védelmi vonal kijátszására nincs esély.

A SISMA CP 50 egy földbe ásott lépésérzékelő rendszer, amely speciális szeizmikus érzékelőket alkalmaz ezáltal teljesen láthatatlan és feltűnés mentes érzékelő sávot hoz létre a védett terület körül. A rendszer észleli a szeizmikus hullámokat, amelyeket egy személy mozgása generál, így azelőtt észleli az áthaladást, hogy a betolakodó bejutott volna a védett területre. A rendszer telepíthető beton alap nélküli területekre például murva, gyep, aszfalt, térkő és köves út. A parkosítás elvégzése vagy helyreállítása után a telepített rendszernek semmilyen látható része nincs, a védelmi vonal a behatoló számára ismeretlen helyen van.

A SISMA CA egy betonozható lépésérzékelő rendszer, amely különleges érzékelőket alkalmaz a védett területen járó vagy álló személyek érzékelésére. Mivel az érzékelő a betonban van ezáltal láthatatlan és nem szabotálható. Kitűnően alkalmas például bejáratok, járdák, kocsibeállók védelmére. A láthatatlanságának köszönhetően a rendszer nem rontja a védendő hely látványképét, ezáltal kitűnően alkalmas múzeumok, művészeti galériák, tárlatok, de akár magánterületek védelmére is. A betonozás után járólap vagy térkő burkolattal is ellátható, így teljes mértékben illeszkedik a környezetbe, a védelmi vonal a behatoló számára ismeretlen helyen van.

A rendszerek működését nem befolyásolják az időjárási viszonyok és a kisebb testű állatok. A riasztási zónák, amelyek hossza akár 50 méter is lehet, biztosítják a behatolás egyszerű, gyors és pontos jelzését riasztási kimenetekkel, vagy a hozzá kapcsolható, videó integrációval is rendelkező térkép alapú felügyeleti szoftver segítségével.


További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában