SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Őrzés-védelem

/ 107 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-14

Pályázati felhívás előerős őrzés-védelemre

A GLOBUS Konzervipari Zrt. ajánlatkérést bocsát ki debreceni üzemének élőerős őrzés-védelmére.

2018-09-25

Felfüggesztett börtönre ítéltek egy koponyatörést okozó biztonsági őrt Pécsen

Két év börtönbüntetésre ítélt kedden a Pécsi Törvényszék egy biztonsági őrt, aki a tavalyi Pécsi Egyetemi Napok (PEN) fesztiválon úgy meglökött egy fiatalembert, hogy a földhöz csapódva nyílt koponyatörést szenvedett.

2018-05-01

Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra

Országos lefedettségű vagyonvédelmi vállalkozás megrendeléseinek teljesítésében való közreműködésre várja az ország egész területéről vagyonvédelmi cégek jelentkezését.

2018-01-17

Minimálbérre sem futja az őrző-védőknél

Nagy a kupleráj a biztonsági cégeknél. Az őszi munkaügyi ellenőrzéseknél a vállalkozások háromnegyedénél találtak szabálytalanságokat, de a mostani helyzet sem rózsás. De miért is lenne, ha se a megbízónak, se a cégnek, se az őrnek, de néha úgy tűnik, hogy még a hatóságnak sem az érdeke a kifehérítés.

2018-01-11

Óriási gond a magyar biztonsági őröknél

A személy- és vagyonvédelmi ágazatot ellenőrizte a munkaügyi hatóság, az eredmények lesújtóak. Nem ritka a túldolgoztatott, nem kifizetett, portásnak bejelentett dolgozó.

2018-01-09

Durván kizsákmányolják a vagyonőröket

Túlmunka, alacsony órabér, portásként bejelentett munkavállaló ezek a legjellemzőbb visszaélések a vagyonvédelmi szektorban. A területen dolgozókat ősszel a Somogy megyei munkaügyi hatóság is vizsgálta.

2017-12-18

Meghalt egy biztonsági őr, amikor megpróbálta megmenteni egy öngyilkos életét

A kínai férfi megpróbálta elkapni a 11. emeltről kiugrott nőt, de a becsapódás őt is megölte.

2017-12-04

Az érettségiket őrző cég ellen vádemelést javasol a NAV

Költségvetési csalás miatt indult nyomozás a T.O.M. Controll után. Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a T.O.M. Controll 2001 Vagyonvédelmi Zrt. ellen.

2017-11-29

Aprópénzzel akarta kfizetni a bírságát, a biztonsági őr rátámadt

Anthony Sevy parkolási bírságot kapott a michigani Royal Oakban. Sevy a 10 dolláros parkolási bírságát februárban a 44. kerületi bíróságon próbálta meg befizetni, de azt mondták neki, hogy 1,75 dolláros pótdíjat is kell fizetnie. Ezen már felhúzta magát, és lelépett, majd visszatért több köteg 1 centessel, hogy tiltakozásul így fizesse be a büntetést.

2017-11-28

Betörte egy fesztiválozó koponyáját egy pécsi biztonsági őr - vádat emeltek

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy biztonsági őr ellen, aki tavasszal, a Pécsi Egyetemi Napok (PEN) fesztiválon úgy meglökött egy fiatalembert, hogy az a földhöz csapódva nyílt koponyatörést szenvedett.

/ 107 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!