Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Hírek | Őrzés-védelem

/ 107 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-12-04

Az érettségiket őrző cég ellen vádemelést javasol a NAV

Költségvetési csalás miatt indult nyomozás a T.O.M. Controll után. Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a T.O.M. Controll 2001 Vagyonvédelmi Zrt. ellen.

2017-11-29

Aprópénzzel akarta kfizetni a bírságát, a biztonsági őr rátámadt

Anthony Sevy parkolási bírságot kapott a michigani Royal Oakban. Sevy a 10 dolláros parkolási bírságát februárban a 44. kerületi bíróságon próbálta meg befizetni, de azt mondták neki, hogy 1,75 dolláros pótdíjat is kell fizetnie. Ezen már felhúzta magát, és lelépett, majd visszatért több köteg 1 centessel, hogy tiltakozásul így fizesse be a büntetést.

2017-11-28

Betörte egy fesztiválozó koponyáját egy pécsi biztonsági őr - vádat emeltek

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy biztonsági őr ellen, aki tavasszal, a Pécsi Egyetemi Napok (PEN) fesztiválon úgy meglökött egy fiatalembert, hogy az a földhöz csapódva nyílt koponyatörést szenvedett.

2017-11-20

Megvakult egy biztonsági őr

Egyik szemére megvakult az a biztonsági őr, akinek behúzott egy jó nagyot az egyik futballszurkoló a szombati Atletico Madrid-Real Madrid mérkőzésen.

2017-11-19

Balhé a szórakozóhelyen, belehalt a biztonsági őr

A sérültet kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

2017-11-14

Csaltak az őrző-védő cégek - milliárdos kárt okoztak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói a napokban szervezett akció keretében összesen 15 személyt vettek őrizetbe, köztük a két bűnszervezet irányítóit, több tagját, valamint a bűnszervezetek szolgáltatásait igénybe vevő egyik vagyonvédelemmel foglalkozó cég két vezetőjét - adta hírül a Fővárosi Főügyészség.

2017-10-17

Furcsa cég biztonsági embere vert vendéget a KFC-ben

Az Index újságírójának megverése után példás gyorsasággal intézkedett a KFC vezetése. A gyorsétteremlánc regionális igazgatója hétfőn este közleményben jelentette be, hogy egyeztettek a biztonsági szolgálattal, és az alvállalkozó kirúgta az erőszakos biztonsági őrt.

2017-08-18

Pályázat élőerős őrzésvédelemre

AZ MTD Hungária Kft. pályázatot ír ki három telephelyének élőerős őrzésvédelmére.

2017-07-10

A honvédség őrzi a vizes vb létesítményeit

A Magyar Honvédség látja el a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítmények őrzését és védelmét az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.

2017-04-28

Felléphetünk-e a jogtalan biztonsági őrrel szemben

Jogos védelmi helyzetet megalapozó jogtalan támadást valósít meg a vagyonőr, ha az áruház vásárlóját tettenérés hiányában, valós jogszabályi feltétel nélkül feltartóztatja és kézrátétel mellett az üzlet irodahelyiségébe akarja bekísérni, majd az ez elől kitérő vásárlót haladásában ismételten meggátolja, fizikai kényszerrel visszatartja a Kúria eseti döntése.

/ 107 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: