Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Őrzés-védelem

/ 106 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-10-17

Furcsa cég biztonsági embere vert vendéget a KFC-ben

Az Index újságírójának megverése után példás gyorsasággal intézkedett a KFC vezetése. A gyorsétteremlánc regionális igazgatója hétfőn este közleményben jelentette be, hogy egyeztettek a biztonsági szolgálattal, és az alvállalkozó kirúgta az erőszakos biztonsági őrt.

2017-08-18

Pályázat élőerős őrzésvédelemre

AZ MTD Hungária Kft. pályázatot ír ki három telephelyének élőerős őrzésvédelmére.

2017-07-10

A honvédség őrzi a vizes vb létesítményeit

A Magyar Honvédség látja el a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítmények őrzését és védelmét az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.

2017-04-28

Felléphetünk-e a jogtalan biztonsági őrrel szemben

Jogos védelmi helyzetet megalapozó jogtalan támadást valósít meg a vagyonőr, ha az áruház vásárlóját tettenérés hiányában, valós jogszabályi feltétel nélkül feltartóztatja és kézrátétel mellett az üzlet irodahelyiségébe akarja bekísérni, majd az ez elől kitérő vásárlót haladásában ismételten meggátolja, fizikai kényszerrel visszatartja a Kúria eseti döntése.

2017-04-03

Újabb őrzővédő láncolat vezetői buktak le Baranyában

A vagyonvédelemmel és takarítással foglalkozó bűnszervezet vezetőit őrizetbe vette a NAV.

2017-04-03

A cég fő tevékenységei: vagyonvédelem, takarítás, adócsalás

A NAV kommandósainak bevetésével és elfogásokkal kezdődött az a pécsi akció, amelyben a NAV pénzügyi nyomozói ismét egy vagyonvédelemmel és takarítással foglalkozó bűnszervezet vezetőit vették őrizetbe. A bűnszervezet csaknem másfélmilliárd forintot csalt el.

2017-03-15

A biztonsági őr lelőtte a bankrablót

Laurence Turner (34) többször is sikeresen hajtott végre bankrablást már az Egyesült Államokban. Azonban most közbejött valami: a biztonsági őr.

2017-02-14

Több tízezer biztonsági őr dolgozhat feketén

Magyarországon ma 101 ezer személy- és vagyonőrengedély érvényes, de csak 39 ezren dolgoztak olyan cégeknél bejelentve, melyeknek vagyonőrzés a fő tevékenysége olvasható a 444 cikkében.

2017-01-29

Megvertek egy biztonsági őrt

Egy részeg munkás, egy 31 éves szentegáti férfi rátámadt egy biztonsági őrre egy szigetvári vállalkozás telephelyén. A rendőrök vádamelést javasolnak. 

2017-01-29

Elfogták a 2-es metró embertelen utasverőit

Két biztonsági őr vert meg egy kéregető férfit, aki senkit sem fenyegetett a metrón.

/ 106 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: