Comunello ipari kapunyitók a RIEL kínálatában


Comunello ipari kapunyitók a RIEL kínálatában
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártók: Fratelli Comunello S.p.A.


A kaputechnológiában immár 50 éve innovatív megoldásaival és a minőség melletti elkötelezettségével töretlenül jelen lévő Comunello a lakossági igények kielégítése mellett kiváló ipari megoldásokat is nyújt, 4 év gyártói garanciát vállalva. Ipari kapunyitó termékeivel a nagyméretű és meglehetősen nehéz kapuk is egyszerűen és kényelmesen mozgathatóak.

Az olasz családi vállalkozás kizárólagos magyarországi disztribútoraként a Comunello ipari kapunyitó megoldások is megtalálhatóak a RIEL kínálatában. A 2 jelentős szakmai múlttal rendelkező cég idén még szorosabbra fűzte kapcsolatát, amelynek köszönhetően a Comunello teljes kínálata a www.comunello.hu oldalon keresztül is megtekinthető.

Ahogyan az összes Comunello alkatrész precíziós gyártásánál, úgy az ipari kapunyitó termékek előállításánál is a legelőrehaladottabb technológia alkalmazása és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása az elsődleges a kiemelkedő megbízhatóság érdekében. Az exkluzív formatervezés során a funkcionalitás és az esztétikus megjelenés ötvözése már csak ráadás.

A Comunello ipari megoldásokra specializálódott kapunyitói:
 • intenzív használatra tervezett, 24 V-os motorral rendelkeznek,
 • enkóderrel vannak ellátva, melynek segítségével állítható a kapunyitás érzékenysége és sebessége,
 • az érzékelőknek köszönhetően még véletlenül sem tesznek kárt a rakományban vagy a gépjárműben,
 • 100%-osan megfelelnek a minőségi elvárásoknak, enélkül el sem hagyják a gyárat.
 • Ugyanakkor, a szokásos 3 év helyett 4 év gyártói garanciával rendelkeznek!

 • Tolókapunyitó ipari használatra: FORT 1000
  A FORT 1000 tolókapunyitó akár 1000 kg-os tömegű kapuk mozgatására is képes. A beépített vezérlőpult lehetővé teszi a sokrétű beállítást, mint például az akadályérzékelés vagy a programozható működési idő finomhangolását.

  Szárnyaskapunyitó ipari használatra: CONDOR 500 és ABACUS 500
  A CONDOR 500 kapunyitó egy duplakaros, erős, ugyanakkor kompakt tagolt karú szárnyaskapunyitó berendezés, amely akár 500 kg-os kapukat is könnyedén képes mozgatni nagy pillérmélység esetén. A Condor 500-at a komoly tudással rendelkező QUAD 24V HP vezérlő modullal ajánljuk. Ugyanakkor kiegészíthető különböző módon tagolt karokkal, így az automatizálás a telepítési és felhasználói igényekhez könnyedén igazítható.

  Az ABACUS 500 pedig úgy tesz eleget az ipari igényeknek, hogy közben nem kell lemondani a modern és elegáns dizájnról sem. Ezeket a termékeket hosszú élettartamra tervezték, minden időjárási körülmények között a legmagasabb színvonalat biztosítják és optimális biztonságot nyújtanak.

  LIMIT-széria sorompók ipari használatra
  A LIMIT 500 ipari és köztéri használatra is kiválóan alkalmas, akár az 5 m széles útszakaszok forgalmának irányítására is képes. Gépkocsi-, illetve kamionparkolók forgalmának kontrollálásához kifejezetten megfelelő, igen strapabíró kivitelű sorompó.

  A RIEL a Comunello ipari kapunyitó megoldások és kiegészítők széles kínálatával áll partnerei rendelkezésére. Bővebb információért, illetve ajánlatért keresse szakértő kollégáinkat az ajanlat@riel.hu e-mail címen vagy a +36 1 236 8096-os telefonszámon!
  Tagek: kaputechnika

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?
  Olvasta már?
  A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?