Mobil 3D arcfelismerés


Mobil 3D arcfelismerés
A németországi székhelyű trinamiX a Snapdragon Summit 2022 rendezvényen mutatta be a mobiltelefonok képernyője mögé integrálható 3D arcfelismerő technológiáját.

A trinamiX a Snapdragon® 8 második generációs referencia modelljébe integrálta Face Authentication (architelesítési) megoldását, mely láthatatlanul „ketyeg” az adott készülék OLED kijelzőjét „álcaként használva”. Mivel a trinamiX megoldása nem vesz el egy négyzetmilliméternyit sem a felhasználó által látható területből – mivel valamennyi érzékelő, akár egy IR-kamera is a háttérben kap helyet – úgy a felhasználói élmény növelése, mint a magas szintű adat és eszközbiztonság megvalósítható a két fejlesztő (Qualcomm+trinamiX) technológiájával. Tekintettel arra, hogy a biztonságtechnikai megoldások – kiemelten a beléptető és behatolásjelző rendszerek – egyre nagyobb szelete veszi igénybe a mobiltelefonok kínálta lehetőségeket, ezen eszközök biztonságának fejlődése hatékonyan járulhat hozzá a vagyonvédelmi rendszerek biztonságos üzemeltetéséhez.

Forrás: trinamiX

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tigermat - FR-MATIC/FS600
Olvasta már?
Tigermat - FR-MATIC/FS600