Munakidő-nyilvántartás Videosec arcfelismerő terminálokkal


Munakidő-nyilvántartás Videosec arcfelismerő terminálokkal
A Videosec OET-213H-PRESENCE arcfelismerő, kártyaolvasó beléptető terminálok alkalmasak a jelenléti ívek kiváltására. Nincs többé otthonfelejtett vagy elveszített kártya, de más kártyájával belépés sem, ha kártya+arc egyezése szabályt alkalmazunk. Eseti foglalkoztatású alkalmazottak gyakori változásait is könnyedén lekövetjük.

A munkaidő nyilvántartása és a jelenlét vezetése a munkáltató felelőssége. OET-213H-PRESENCE terminál alkalmazásával a folyamatot digitalizáljuk, megszüntetve a kézzel készített jelentéseket és a papírmunkát. A rendszer középpontjában álló Presence szoftver akár 32 terminál adatait is összegyűjtheti egy központi nyilvántartásba. A szoftver pontos, átfogó és átlátható adatokat biztosít az alkalmazottak jelenlétével és munkaidejével kapcsolatosan, pont, ahogy a jogszabályok is megkövetelik.

Dolgozóit többszintű osztályokhoz és csoportokhoz rendelheti. Műszakokat rendelhet a csoportokhoz, vagy kötetlen munkaidőt adhat meg. A rendszer automatikusan dönti el, az egyes arcfelismerésekről, hogy az munkakezdést, munkaidő végét, késést, korai távozást, túlórát, vagy munkaidő közbeni kilépést/belépést jelent (utóbbiakhoz hozzárendelhetjük, hogy hivatalos, vagy magán céllal történtek-e). Ugyanazt a terminált egyszerre használhatják az épp belépő és épp kilépő alkalmazottak is.

Az OET-213H-PRESENCE terminálok által begyűjtött belépés is kilépési adatok könnyedén átvihetők a bérszámfejtésbe, további számítások, papírmunka és kézzel készített jelentések nélkül. A Presence szoftver a kiválasztott időszakra és személyekre XLSX formátumú táblázatot generál. A tervezett szabadságokat és eltávozásokat előre felvihetjük a rendszerbe, az ütemezésen kivűli eseményeket utólag, néhány kattintással, kategorizálhatjuk.

Az arcfelismerés jogi hátterét a Munka Törvénykönyve 2019. áprilisi változása rendezi, megfelelő indoklás és a munkavállaló aláírt nyilatkozata szükséges az alkalmazásához.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között
Olvasta már?
Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között