Face Verification és a szerencsés 13-as


Face Verification és a szerencsés 13-as
A litván Neurotechnology elérhetővé tette továbbfejlesztett hamisított jellemzőn alapuló támadás detektálás (PAD) algoritmusára épülő, alapvetően mobil és webes alkalmazásokhoz (arcalapú személyazonosság hitelesítésre) kifejlesztett Face Verification 13.0 verzióját, mely már magáénak tudhatja az iBeta Level 1 tanúsítását – mely szerint az megfelel az ISO/IEC 30107-3 szabványnak (fotó/videó/3D maszk stb. segítségével elkövetett támadásokkal szembeni ellenállóképesség).

Az új verzió megkapta a fejlesztő legújabb arcfelismerő algoritmusának „kicsinyített” verzióját, mely kiemelten hatékonynak bizonyult a NIST FRVT 1:1 tesztjein, mi több hatékonynak bizonyult az orvosi maszkot viselő személyek azonosítása során is. A Face Verification 13.0 a problémamentesen együttműködik a Neurotechnology egyéb azonosító megoldásaival, arcfelismerő termékekkel. A teljeskörű digitális identitás hitelesítés érdekében az Face Verification opcionális funkcióként biztosítja tartalmaz a személyazonosság kétszeres ellenőrzését a regisztrálás során, a fejleszt MegaMatcher ABIS megoldása segítségével. Továbbá, a Face Verification kompatibilis a cég VeriLook SDK-jával, melynek köszönhetően az olyan „önkiszolgáló” azonosító platformoknál is lehetséges, melyek nincsenek hálózatra kötve.

Forrás: Neurotechnology

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera