SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Cédrus Kft

1044 Budapest, Megyeri út 51.
(1) 450 1267
Honlap: www.cedrus.hu
E-mail: cedrus@cedrus.hu

Cégbemutatkozás

A CÉDRUS Kft fő céljának tekinti, hogy a hazai BIZTONSÁGTECHNIKAI és Számítástechnikai piac kiemelkedő disztribútoraként, megbízhatóságot és versenyképességet biztosítson viszonteladóinknak, telepítőinknek.A 2001 elején magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás számos nemzetközileg ismert és elismert gyártó hazai márkaképviseletét látja el. Partnereink termékei a világ számos területén piacvezető pozíciót töltenek be kategóriájukban, és hasonló sikerek elérésére törekednek Magyarországon is. Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk a termék hazai versenyképességére és a megbízhatóság biztosítására. A színvonalasabb és teljesebb kiszolgálás érdekében folyamatosan fáradozunk termékkörünk bővítésén.

Célunk, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást és portfoliót nyújtva, testre szabott kiszolgálással biztos pontot jelentsünk a hazai piacon. Kollégáink felkészültsége, gyártói kapcsolataink erőssége, és tőkeerős biztos hátterünk a garancia arra, hogy partnereink hosszú távon sikeresek lehessenek.

Az összeszokott és rugalmas szervezetünk képes arra, hogy kiváló szakértelemmel, gyors, pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztikai szolgáltatásaival magas színvonalon elégítse ki ügyfelei igényét.

2015-ben megújult a cégünk WEB portálja, ahol a partnereink a nap 24 órájában kényelmesen tudnak termékeket rendelni és tájékozódni az árakról, készletekről, termékekről és a garanciális ügyekről.

Vállalatunk 2016-ban Budapest IV. kerületébe az M3 - M0-ás autópálya és a Megyeri híd közelébe a Megyeri útra költözött, ahol kiváló megközelíthetőség mellett új irodában, megnövelt raktárral, valamint nagy területű, őrzött és zárt parkolóval állunk ügyfeleink rendelkezésére

Cégünk Számítástechnikai és Biztonságtechnikai eszközök disztribúciós, illetve nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ezáltal partnereink kizárólag Viszonteladók, illetve Telepítők lehetnek.

CÉDRUS Kft.
Telefon
Számítástechnika: (1)450 1266
Biztonságtechnika: (1)450 1267
Fax: (1)450 1268
E-mail: cedrus@cedrus.hu

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.