SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Közérdekű

/ 225 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-08

Egy újabb iparági szövetség, a nyitottabb biztonságért

A Bosch Building Technologies, a Hanwha Techwin, a Milestone Systems, a Pelco (by Schneider Electric) és a VIVOTEK, mint alapító tagok, közreműködésével megalakult az Open Security & Safety Alliance.

2018-10-01

Az IOT és a biztonsági rendszerek: Azonosítók (ID) és beléptetés

Milyen lehetőségeket tartalmaz az IoT a személyazonosításra (ID) és a beléptetésre – és hogyan segítheti ez a végfelhasználó üzleti tevékenységét? Kivel egyeztessünk az IoT alkalmazásával együtt járó biztonsági problémákról?

2018-09-24

Az IOT és a biztonsági rendszerek: Video megfigyelés

A biztonsági kamerák minden képességgel rendelkeznek ahhoz, hogy központi szerepet játsszanak a Dolgok Internetében, hiszen nem csak képeket továbbítanak, hanem nagymennyiségű adat begyűjtésére és elemzésére is alkalmasak. A Detektor IoT Akadémiája azt vizsgálta, hogy a videó megfigyelés és az IoT milyen új lehetőségeket nyit meg a gyártó és forgalmazó cégek számára, és hogy ez milyen előnyöket jelenthet a végfelhasználók számára.

2018-09-18

Az IOT és a biztonsági rendszerek: Riasztási kommunikációs útvonalak

A Dolgok Internete a lehetőségek világát tárja fel, de ugyanakkor új biztonsági kockázatokat is magában rejt. A Detektor IoT Akadémiája azt vette górcső alá, mennyire kell biztonságosnak lennie az IoT kommunikációnak ahhoz, hogy a vagyonvédelmi üzletágban tevékenykedő cégek hatékonyan alkalmazhassák azokat, és hogy milyen új lehetőségeket nyit meg az IoT ezen cégek számára a végfelhasználók felé ajánlható szolgáltatások és egyéb előnyök tekintetében.

2018-09-17

Légtér X.0

Kemény fába vágta a fejszéjét a Magyar Biztonsági Fórum Egyesület (MBF), mikor a „Drón Kérdés” hazai vetületeit veséző, egyes aspektusaira rávilágító konferenciát harangozott be idén tavasszal.

2018-09-09

Közel 225 Mrd USD-s lesz 2023-ra kerítésvédelmi megoldások piaca

HTF MI kutatócég szerint, a 2016-os 95.26Mrd USD-ről 224.89Mrd USD-nyire növekszik 2023-ra perem- (határvonal/kerítés) védelmi megoldások világpiaca, ami évi 13%-os növekedést takar.

2018-06-11

Az Európai Parlament elfogadta a „drón-törvénycsomagot”

Az Európai Parlament elfogadta az Unió valamennyi tagállamára érvényes „törvénycsomagot”, mely a drónok biztonságos üzemeltetését hivatott szabályozni, illetve frissíti a légiforgalom biztonsági szabályait.

2018-05-14

A Magyar Rendőrség delegációja a Dahua központjában

2018 április 30-án a Dahua Technology csúcsvezetői fogadták a Magyar Rendőrség küldöttségét (az ORFK és két megyei kapitányság vezető munkatársait, valamint a Repülőtéri Rendőrség Igazgató-helyettesét és a shanghai magyar főkonzult) a cég hangzhoui központjában.

2018-03-06

Képi gondolat-visszafejtés – a sci-fi határait ostromolva

A japán Advanced Telecommunications Research Institute International (ATR) és a Kyoto Egyetem kutatói olyan idegi hálózatot (AI/MI) alkottak meg, mely alkalmas lehet arra, hogy képileg jelenítse meg azt, ami vizsgált alany elméjében van.

2018-02-12

A „Kici”, az „Occó” és a Nemzet Galériája…

Mindent megértek, mert azt tanították, hogy tiszteljem az eltérő nézeteket és megközelítéseket. Azonban azt is vallom, hogy van egy határ, ameddig el lehet menni a tiszteletben, de utána éles „Megállj”-t kell parancsolni a túlburjánzó egyénieskedésnek. Leginkább akkor, ha nem csak szűkebben értelmezett szakmánkat, de egy nemzeti intézményt degradál sárga földig a „kici-occó” hatás.

/ 225 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: