SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Közérdekű

/ 223 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-11-21

Fontos közleményt adott ki a TEK

A Terrorelhárítási Központ által bevezetett, a munkatársak ruházatán, a járműveken, vagy egyéb eszközökön használt betűtípussal, színnel, küllemmel használt "TEK" betűszó azonos, vagy hasonló megjelenítése megtévesztő lehet az állampolgárok számára.

2017-11-02

Genetec Traffic Sense — az egységes közlekedésfelügyeleti platform

A Genetec piacra dobta Traffic Sense platformját, melyet kifejezetten közlekedésfelügyeleti / forgalomirányítási feladatokra hegyezett ki.

2017-11-02

Alibaba és a Város Agya

2016 októberében Hangzhou város vezetősége megállapodást kötött az e-kereskedelem moguljával Alibabával, egy AI alapú városirányítási rendszer létrehozására.

2017-09-21

A világon egyedül álló biztonsági rendszer az ÓE BGK biztonságtechnikai mérnöki képzésében

Az ÓE BGK a biztonságtechnikai mérnöki képzésben is törekszik arra, hogy hallgatói a modern biztonságtechnika eszközeit, rendszereit, azok működését megismerjék, kezelésüket megtanulják.

2017-08-09

Kánikulai hétvégén megnő a betörések kockázata

A biztosítók tapasztalatai alapján a nyári nyaralási szezonban, s különösen a kánikulai hétvégéken megugrik a lakásbetörések száma. Holott a legtöbb betörés néhány elővigyázatossági szabály betartásával, illetve megfelelő biztonsági eszközökkel elkerülhető lenne – hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

2017-08-07

Titkos megfigyelőrendszert épít a kormány az adatvédelmi hatóság szerint

Fenntartásait jelezte az adatvédelmi hatóság a nemrég beterjesztett belügyi tárgyú törvénymódosítással kapcsolatban. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke több problémát is jelzett a BM-nek küldött levelében.

2017-08-02

Adót csaltak a vagyonvédők

Vagyonvédő cégek vezetői ellen emelt vádat a Baranya Megyei Főügyészség a napokban: a vád szerint a 13 érintett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással 240 millió forint adóhiányt okozott 2013-2014-ben.

2017-07-30

Adatkezelőnek minősül, ha kamerával védi telephelyét, irodáját, lakását

2018 jelentős év lesz az adatvédelem területén, hatályba lép az új európai adatvédelmi rendelet, amely Magyarországon is közvetlenül hatályos és alkalmazandó jogszabály lesz, felváltja a jelenleg hatályos Infotörvényt. A küszöbön álló változás alkalmat biztosíthat arra, hogy elmélyüljön, vagy széles körben kialakuljon az adatvédelmi jogi tudatosság – hívja fel a figyelmet dr. Szűcs Bálint az RSM Hungary blogjában.

2017-07-05

Robotok védik a vizes-vb-t

Kijelenthető, hogy felkészültünk a nyári sporteseményekre, köztük a vizes világbajnokságra közölték a Belügyminisztériumban. Habár hazánkat papíron nem fenyegetik terrortámadások, a hatóságok úgy gondolják: jobb elővigyázatosnak lenni és a lehető legmodernebb eszközökkel felszerelni az állományt.

2017-05-24

Bilincset és gumibotot kaphatnak a Nébih ellenőrök

Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ma dönt arról a jogszabály-módosításról, mely szerint rendészeti jogosítványokat kapnának a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.

/ 223 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.