SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | IT biztonság

/ 639 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-07-30

Ami az 5G-t illeti

Még nem láttuk, nem hallottuk, egyéb módon nem érzékeltük az 5G kínálta előnyöket és lehetséges veszélyeit, ezért csak a meglévő technológiai adatok alapján tudjuk feltételezni milyen szükségszerű változásokat kell eszközölnünk a biztonsággal kapcsolatos gondolkodásunkban, mikor majd teljes egészében felváltja a jelenleg használatos 4G-t.

2019-07-16

A FinSpy felturbózott verziójának megjelenésére figyelmeztetnek a kutatók

A kellemetlen felhangokkal emlegetett FinSpy malware iOS és Android operációsrendszerrel rendelkező mobiltelefonokat fertőző, megnövelt hatékonyságú variánsára figyelmeztettnek a Kaspersky szakemberei.

2019-07-01

Kaphatnak vírust az okosotthon-kiegészítők?

Cikkünkben eloszlatjuk a tévhiteket az okosotthonokat érintő vírusokkal kapcsolatban, és tippeket adunk a sikeres védekezéshez ellenük.

2019-06-25

IP kamerákat is becélzó új botnet a láthatáron

Nemrégiben új, nehezen detektálható, ún. „bot” hálózat (botnet) tevékenységét azonosította a Palo Alto Networks.

2019-06-16

Beszédjükben korlátozottak hangmintáit gyűjti a Google a még hatékonyabb beszédfelismerés érdekében

A Google – együttműködve az ALS Therapy Development Institute és az ALS Residence Initiative (ALSRI) szervezetekkel (USA) -neuro-degeneratív betegségekben szenvedők hangmintáit gyűjti az Euphonia Projekt keretében.

2019-06-03

5G csatatér

Eszemben sincs a nagypolitikai csatatér összes aspektusát elemzés alá venni, de mindenképpen szükséges legalább a jelenleg folyó „furcsa háború” egyes összetevőivel tisztában lennünk.

2019-05-27

Hihetetlenül hiteles hamis videók a Samsung műhelyéből

A Samsung fejlesztői olyan mesterséges intelligenciát alkottak, mely megdöbbentően hitelesnek tűnő, ámde teljes mértékben hamis – létező és fiktív személyeket megjelenítő – videókat képes alkotni meglehetősen kevés forrásadatra támaszkodva.

2019-05-14

Viselkedés-biometria alapú IT-biztonsági megoldást dobott piacra a CyleronCentry

A mesterséges intelligencia (AI/MI) alapokra építkező, kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő Cyleron piacra dobta új, folyamatos felhasználó-azonosítást ígérő, viselkedés-biometria alapú szoftver platformját.

2019-04-23

Gyengének bizonyult a francia kormány kommunikációs appja

Egy ún. „fehérkalapos” (etikus) hacker - Robert Baptiste (alias: @fs0c131y) - derítette fel a 2019. április 18-án debütált Tchap gyenge (feltörést biztosító) pontját.

2019-04-08

A viselkedés alapú biometrikus azonosítás mellett érvel a Samsung alelnöke

Kifejezetten a közszféra (mobil, jogosultság/hozzáférési jog) azonosítási szükségleteinek kielégítésére tartja remek megoldásnak a viselkedés alapú biometriát Chris Balcik (a Samsung USA alelnöke).

/ 639 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.