BestByte Kft


1139 Budapest, Frangepán u. 46.
Tel: (1)4433 222
Email: ugyfelszolgalat@b4b.hu
Honlap: www.b4b.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás


A BestByte Kft. Magyarország egyik vezető nagykereskedője, közel 200 munkatársunk segítségével több, mint 700 gyártó terméke található meg kínálatunkban. A 20,000m2 alapterületű, modern központi raktárunkban nagy árukészlettel, gyors és rugalmas ügyintézéssel, szakmai támogatással igyekszünk több ezer viszonteladó és telepítő partnerünk teljes körű igényeit kiszolgálni.

Az elmúlt évek kitartó munkája lehetővé tette, hogy termékpalettánkat a piaci igényeket követve kiszélesítsük, így a klasszikus IT termékek mellett Hálózati, Biztonságtechnikai, Erősáramú, Világítástechnikai és Napelemes üzletágakkal bővítettük csapatunkat.

A Hálózati üzletágunk termék kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk, a hálózatépítéshez szükséges minden elem megtalálható legyen a portfóliónkban - réz és optikai kábelezési rendszerek, fali, álló rack és szerver szekrények, aktív eszközök (switchek, routerek, tűzfalak), wireless eszközök és szünetmentes tápegységek. A közvetlen gyártói képviseleteknek köszönhetően számos, sikeres hálózati projektben közreműködtünk, ahol szakmai segítséget is biztosítottunk a partnereink számára.A Biztonságtechnikai és kapuautomatizálási üzletágunkban a megfigyelő- és beléptető rendszerek, okos otthon termékek, kaputechnika, riasztó és tűzjelző rendszerek forgalmazása mellett nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező kollégáink segítik, támogatják partnereinket.

Mindemellett folyamatos hivatalos gyártói képzések, online webinarok és Telepítői workshop-ok szervezésével igyekszünk partnereink számára minél szélesebb körű technikai tudást átadni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot hálózatos kérdésekkel kapcsolatban a network@b4b.hu, biztonságtechnikai termékekkel kapcsolatban pedig a biztonsagtechnika@b4b.hu e-mail címen.
Központi telefonszámunk, melyen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: (1)4433 222


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Kapcsolódó hírek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Búcsú a 106-osoktól
Olvasta már?
Búcsú a 106-osoktól