SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

/ 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-11-12

SecuriForum Kiállítás 2019 – GeoVision Hungária Kft: Egy autót?

Az ötlet: Beviszünk egy autót a kiállításra! Korábbi tapasztalatainkból táplálkozva eldöntöttük, hogy a nagy átlagtól merőben eltérőt szeretnénk prezentálni az idei expón. Végignézve 2019 kiállítóin, valószínű, ezzel a gondolattal nem voltunk egyedül. „Mi, munkatársak is tágra nyílt szemmel hallgattuk az autó ötletét. Akkor nyílt azonban még nagyobbra szemünk, amikor megtudtuk, hogy a kis autóba mennyi technikát kellene beleszerkeszteni.”

2019-11-05

Személyi változás az LDSZ-nél

16 év után Dénes Attila értékesítési igazgató munkaviszonya megszűnt az LDSZ Kft-nél. Eddigi munkáját ezúton is köszönjük, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.

2019-10-23

Axis Technológia és Innováció szeminárium

2019. október 17-én tartotta az Axis Communications szokásos évi nyílt napját. Az idén egy több szempontból is formabontó rendezvényen vehettek részt a cég partnerei, hiszen ebben az évben a fókuszban a legújabb termékek és technológiai vívmányok szerepeltek.

2019-10-07

Fejlesztői versenyt hirdetett a Milestone

A VMS szoftverek piacának egyik legrégebbi és legnagyobb szereplője ismét fejlesztői versenyt hirdetett, hogy ösztönözze a tehetséges szakemberek kreativitásának kivirágzását.

2019-09-18

A Jablotron 2019. szeptember 9-i közleménye

Az LDSZ Kft., mint a cseh JABLOTRON gyár termékeinek Magyarországi forgalmazója, az alábbi, rendkívül fontos biztonsági információkat szeretnénk Önnel megosztani, melyeket a JABLOTRON gyár 2019.09.09-i közleményében tett közzé.

2019-09-09

Izgalmakban nem lesz hiány a SMART és kreatív GeoVision standon

Valószínű, hogy a szakmának nem szükséges a GeoVision Inc-ről hosszasan mesélni, hiszen eszközei a kétezres évek eleje óta hazánkban is már jó néhány ipari, állami-, szórakoztató létesítményben töretlenül teszik a dolgukat.

2019-09-04

Novosec Partnertalálkozó a XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon

Már hagyománnyá vált, hogy a Novosec minden nyár végén részt vesz a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon. Így idén is várják sok szeretettel partnereiket - családjaikkal együtt - egy hangulatos, meglepetésekkel teli napra!

2019-08-26

Az Uniview videómegfigyelési megoldása az Exit Fesztiválon

Az EXIT szerényen, de mégis bátran indult még 2000-ben, amikor diáktüntetések zajlottak Szerbiában a szabadság és a demokrácia mellett.

2019-08-22

AMIKO HOME meglepetésekkel készül az idei SecuriForum Kiállításra

Az idei SecuriForumra új, rendkívül hatékony hálózati eszközökkel, valamint további meglepetés termékekkel készül az AMIKO HOME csapata.

2019-07-30

A Milesightnál elindult az év végi hajrá

A Milesight jó híre sohasem abból fakadt, hogy megül a babérjain. A felvezetőből már kitalálható, 2019 második felének is számos újdonsággal, érdekes frissítéssel vágott neki a telepítő- és felhasználóbarát CCTV termékek gyártója. A szószaporítást kerülve, vegyük sorra, mit kínál számunkra a Milesight 2019 második felében – legalább is, amit már most felfed előttünk.

/ 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: