SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

/ 61 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-04-22

Finishben az LDSZ 12 helyszínből álló Roadshow sorozata

Utolsó harmadába érkezett az LDSZ Kft. 12 helyszínből álló Roadshow sorozata, melynek során bevallott céljuk, hogy olyan közel vigyék jelenlegi és jövendőbeli partnereikhez termékeik bemutatását, amennyire csak lehetséges.

2018-04-19

Vas megyei távfelügyelet fogadja az iQAlarm központok jelentéseit

A SIBA Hungária Biztonsági és Szolgáltató Kft. távfelügyeletén üzembe helyezett OSM-2007 felügyeleti szerver lehetővé teszi a SIBA Kft. és más, Szombathelyen és annak vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül erre a felügyeletre továbbítsák a beépített GPRS kommunikátor jelentéseit.

2018-04-16

Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA

Az idén 19 éves a Campona Bevásárlóközpont video-alapú biztonságtechnikai eszközei „upgrade”-re szorultak, mivel az legutolsó frissítés 12 éve történt. Ezért a Campona üzemeltetője a „vérfrissítés” mellett döntött: a kivitelezéssel az idén 25 éves, Budapest XI. kerületében telephellyel rendelkező LDSZ Vagyonvédelmi Kft-t bízták meg.

2018-03-27

1.5M EUR-t invesztál a a Konica Minolta a MOBOTIX termékfejlesztésébe

A MOBOTIX és a Konica Minolta most bejelentett megállapodása alapján, 1.5M EUR K+F forráshoz jut a MOBOTIX.

2018-03-26

LDSZ látogatás a Jablotron csehországi központjában

Az LDSZ Kft-től szakmai tapasztalatcserére mérnökök, értékesítők és egy egyetemi hallgató látogatott a Jablotron csehországi gyárába.

2018-03-18

Áramvonalasít a Panasonic: értékesíti CCTV kamera gyárát

Április elején kívánja lebonyolítani a Panasonic kínai CCTV kamera gyárának értékesítését célzó versenytárgyalások első körét. A CCTV egykori ikonjának számító Panasonic már hosszú ideje küzd azzal a ténnyel, hogy Japánon kívül sehol nem tudta megtartani a piaci részesedését.

2018-03-13

Bevásárolja magát a biztonságtechnikába az Amazon

A kiszivárgott (nem véglegesített) hírek szerint, mintegy 1 Mrd USD-ért vásárolná meg az online kereskedelem óriása az videokamerával felturbózott ajtócsengőket („ajtótelefonokat”) gyártó Ringet.

2018-03-12

Axxon Next sikertörténet a Nexon-nál

Az Extrico Systems Hungary Zrt. az Alphasonic Kft. telepítő partnere, akikkel korábban már több projektet is sikeresen megvalósítottak közösen. A mostani projekt egy hatalmas irodaház kamerarendszerének és intelligens videómenedzsment szoftverének kiépítésére irányult. Az interjút Szarvas Balázzsal, az Extrico üzletfejlesztési vezetőjével készítették.

2018-03-09

NYÍLT LEVÉL minden telepítőnek a kültéri vagyonvédelem jövőjéről

Mit csinál 2018-ban egy felelősségteljes vagyonvédelmi telepítő? Miközben folyamatosan tájékozódsz, biztosan te is hallottál megannyi kültéri vagyonvédelmi megoldásról. A pontos részleteket nem mindig ismeri a szakma, de azt tapasztalatból látjuk, tudjuk, hogy mindegyiknek megvan a gyenge pontja, elégedetlen ügyfelekkel a háttérben.

2018-03-04

Elektronikus áruvédelmi (EAS) konferencia a TAGIT rendezésében

A svájci TAGIT rendezésében 2018. február 25-27-én került sor a Prága melletti liblicei kastélyban a nemzetközi áruvédelmi konferenciára, melyen 30 ország 52 küldöttje vett részt. A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a reneszánszát élő elektro-mágneses (EM) áruvédelmi technológia legújabb fejlesztéseit, alkalmazási lehetőségeit és termékújdonságait.

/ 61 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.