Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Céges

/ 57 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-05-31

Erőteljes növekedéssel indította az évet az Axis

Összesen 29 százalékkal növelte nettó értékesítési árbevételét az IP-alapú megfigyelőeszközök globális piacvezető vállalata az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest. A svédországi Axis Communications értékesítési árbevétele a tavalyi első negyedévben elért 1,567 milliárdról 2,027 milliárd svéd koronára nőtt az idei első három hónapban.

2017-05-26

GeoVision adott élő webkamerás közvetítést a Budapesti Nagy Sportágválasztóról

Május 25-26-án, pénteken-szombaton került sor a Budapesti Nagy Sportágválasztóra, aminek élő webkamerás közvetítését a GeoVision Hungária Kft biztosította GeoVision Cloud kamerákkal.

2017-05-11

Ha 100 évre tervezel…

Állítólag Konfucius mondta, hogy „Ha 1 évre tervezel, ültess rizst; ha 10 évre tervezel, ültess fát; ha 100 évre tervezel, tanítsd az ifjakat!” Lehet, nem pontosan ezekkel a szavakkal és nem kifejezetten a biztonságtechnikára gondolt, de ettől függetlenül helytálló gondolatok.

2017-05-08

Lemondott a Dahua alapító vezérigazgatója

A jól értesült videotechnikai ipárági hírportál, az IPVM híre szerint váratlanul lemondott posztjáról Fu Liquan, a Dahua Technology alapító vezérigazgatója.

2017-05-02

Megújult a GeoVision Hungária Kft. webshopja

A 2017-es évben számos termékkel bővült a GeoVision Hungária Kft. weboldala. Változtattak honlapuk szerkezetén és megjelenésén, hogy az átláthatóbb legyen ügyfeleik számára.

2017-04-25

Erőteljes növekedéssel indította az évet az Axis

Összesen 29 százalékkal növelte nettó értékesítési árbevételét az IP-alapú megfigyelőeszközök globális piacvezető vállalata az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

2017-04-18

Sikerrel zárult a kilencedik IP-konferencia

Rekordszámú, 168 résztvevőt vonzott az I-Sec Kft. által szervezett és partnerei által támogatott, IX. IP-konferencia.

2017-03-28

Commend bemutató az SBT Protect szervezésében

Az SBT Protect Kft szervezésében került sor a salzburgi székhelyű Commend GmbH magyaroroszági bemutatkozására. Az osztrák cég vezető szerepet tölt be a magas biztonsági igényű infrastruktúrák kommunikációs rendszereinek gyártásában és forgalmazásában.

2017-03-21

A Bisnode AA tanúsítványát kapta meg az Aspectis Kft.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Aspectis Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

2017-03-13

Folyamatos, ingyenes szakmai oktatások a Power Kft-nél

Március elejétől minden hét utolsó napjaiban, jellemzően pénteken, szakmai gyakorlati oktatást tartanak a Power Kft. mérnökei. A folyamatosan frissülő témákban tartott gyakorlati oktatásokon a résztvevők a biztonságtechnika minden újdonságáról is értesülhetnek.

/ 57 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: