SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

/ 69 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-03-30

Árajánlat készítő modul - telepítőknek, rendszerintegrátoroknak

A biztonságtechnikai szakmában a piac- és információ védelem miatt a forgalmazóknak kötelességünk tenni azért, hogy bizonyos funkciókat csak az arra jogosultak érhessenek el.

2020-03-30

Változatlanul folyamatos kiszolgálás, megváltozott kommunikáció mellett

A kezdeti változásokból feleszmélve, az ASC Global gyakorlatilag azonnal reagált az új piaci igényekre és lehetőségekre, megszaporodtak a kommunikációik minden csatornán. Nem csak több hírlevelet és információt küldenek magukról, a termékekről és az új helyzetről, de munkatársak folyamatos kapcsolatban vannak azügyfelekkel.

2020-03-23

Már az IndigoVision is a Motorola portfolióját gazdagítja

Az brit IndigoVision felvásárlásán dolgozik éppen a Motorola Solutions, mindössze két évvel a megapixel IP CCTV technológia egyik úttörőjének számító Avigilon bekebelezését követően, a napvilágra került hírek szerint.

2020-03-16

Lemondott a Milestone vezér

Milestone Systems igazgatótanácsa közleményben tudatta, miszerint a cég elnök-vezérigazgatója (Lars Thinggaard) 17 sikeres év után – mely alatt piacvezető VMS-sé vált a Milestone – úgy döntött, benyújtja lemondását.

2020-03-12

Felhívás takarítási alvállalkozói pályázatra

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. takarítási alvállalkozó cégeket keres budapesti, illetve vidéki területekre.

2020-03-08

A Dahua vezérigazgatója lemondott

Lemondott a Dahua vezérigazgatója, Li Ke - aki kevesebb, mint 3 éve lett kinevezve az akkor távozó alapító Fu Liquan helyett. Li 2017-ben került a cég élére a Huaweitől, hogy professzionálissá tegye az irányítást.

2020-03-01

Eladná távfelügyeleti cégét?

Megvételre keres meglévő ügyfélkörrel rendelkező, jelenleg is működő távfelügyelettel foglalkozó gazdasági társaságot, vagy ügyfélkört befektetés céljából egy budapesti székhelyű, a biztonságvédelem területén tevékenykedő cégcsoport.

2020-02-18

LDSZ Szimpózium 2020

Az a rendezvény, ahol 200(+) biztonságtechnikai szakember összegyűlik, joggal nevezhető a hazai szakma évadnyitó rendezvényének. 2020. január 31-én, immáron kilencedik alkalommal vonzotta be az LDSZ Kft. budapesti szimpóziuma a szakma képviselőit.

2020-02-10

Páratlan szakértelem, és ami mögötte van – a Bosch immár 100 éve teszi biztonságosabbá és kényelmesebbé a világot

Mi az összefüggés az első Holdra szállás és a mozgásérzékelők kisállatimmunitása között? Hol a közös pont a „Holland, Natuur in De Delta" dokumentumfilmben és a szén-monoxid érzékelőkben? A válasz: Bosch.

2020-01-22

Hikvision Innovation Summit 2020

A világ vezető, biztonsági kamerákat gyártó és biztonságtechnológiai megoldásokat nyújtó cége, a Hikvision március 12. és 13-án tartja első Innovációs Csúcstalálkozóját Amszterdamban.

/ 69 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: