SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Céges

/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-01-15

LDSZ iQALARM oktatások

Az LDSZ Kft. iQALARM oktatásai a 2018-as évben is a terveknek megfelelően folytatódnak. A cég optimális környezetet biztosít a tanuláshoz és gondoskodik arról, hogy a jelentkezők később visszanézve is hasznosnak találják a náluk eltöltött időt.

2018-01-09

A Bosch az okosvárosokra épít

Az ENSZ becslései szerint 2050-re a világ népességének körülbelül kétharmada él majd városokban viszonyításképp: 2014-ben még csak az emberek fele volt városlakó. A növekvő városiasodással a városi élet kihívásai is fokozódnak, ennek megfelelően már ma is jelentős elvárásokat támasztunk az életünket kényelmesebbé tévő okosmegoldások iránt.

2017-12-12

Újabb távfelügyelet alkalmas az iQAlarm központok jelentéseinek fogadására

2017. november 22-én a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklóson, a Bohács Biztonságtechnikai Bt. távfelügyeletén üzembe helyezték az első olyan OSM-2007 felügyeleti szervert, mely nem az LDSZ Kft. által védett területen működik.

2017-12-12

Már több mint 80 márka számára gyárt a Hikvision

Az amerikai (USA) székhelyű IPVM portál saját felmérése szerint, mára több mint 80 márka részére gyárt biztonságtechnikai termékeket a kínai Hikvision.

2017-12-12

Dahua és a mesterséges intelligencia

A kínai Dahua - biztonságtechnikai világpiac negyedik számú szereplője – egyre inkább úgy látja, hogy az AI (Mesterséges Intelligencia) hamarosan „sorsformáló” szerephez jut a vagyonvédelem területén.

2017-12-12

Hikvision – Paxton együttműködés

A Hikvision bejelentette, hogy a Technológiai Stratégiai Partner programjuk keretében integrálták a cég rendszámleolvasó megoldását a Paxton Net2 IP alapú beléptetőrendszerébe.

2017-11-29

iQALARM bemutató a MÁV-nál

Az SzVMSzK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vizsgaelnökének és szakmai szakértőjének, Csantavéri Tivadarnak a meghívására az LDSZ munkatársai a MÁV debreceni biztonsági szakembereivel ismertették meg az LDSZ Kft. SATALARM termékcsaládjának új tagját, az iQALARM vezeték nélküli okos riasztórendszert 2017. november 16-án.

2017-10-18

Megduplázta magyarországi bevételeit az Axis Communications

Jelentős növekedést produkált az Axis Communications az idei első félévben az egy évvel korábbi eredményekhez képest, hazánkban épp úgy, mint világviszonylatban – hangzott el az IP-alapú megfigyelőeszközök és megoldások globális piacvezetőjének idei, budapesti nyílt napján. Az Axis az év első nyolc hónapjában megduplázta magyarországi értékesítését.

2017-09-26

„Felhők” közül a biztonságtechnika talajára

Úgy tűnik, hogy az LDSZ nem osztja a szakmát jellemző pesszimizmust és erőteljesen fektet a jövőbe. Ennek egyik legfrissebb jele, Tóth Ferenc „landolása” a cég budapesti irodájába. Ollári Viktor készített vele interjút.

2017-09-21

Magasabb fokozatba kapcsol az LDSZ

2017. szeptember 1-től Matkó Csaba az LDSZ Kft csapatát erősíti. Ez alkalomból történt vele egy beszélgetés.

/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.