SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

/ 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-10-07

Fejlesztői versenyt hirdetett a Milestone

A VMS szoftverek piacának egyik legrégebbi és legnagyobb szereplője ismét fejlesztői versenyt hirdetett, hogy ösztönözze a tehetséges szakemberek kreativitásának kivirágzását.

2019-09-18

A Jablotron 2019. szeptember 9-i közleménye

Az LDSZ Kft., mint a cseh JABLOTRON gyár termékeinek Magyarországi forgalmazója, az alábbi, rendkívül fontos biztonsági információkat szeretnénk Önnel megosztani, melyeket a JABLOTRON gyár 2019.09.09-i közleményében tett közzé.

2019-09-09

Izgalmakban nem lesz hiány a SMART és kreatív GeoVision standon

Valószínű, hogy a szakmának nem szükséges a GeoVision Inc-ről hosszasan mesélni, hiszen eszközei a kétezres évek eleje óta hazánkban is már jó néhány ipari, állami-, szórakoztató létesítményben töretlenül teszik a dolgukat.

2019-09-04

Novosec Partnertalálkozó a XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon

Már hagyománnyá vált, hogy a Novosec minden nyár végén részt vesz a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon. Így idén is várják sok szeretettel partnereiket - családjaikkal együtt - egy hangulatos, meglepetésekkel teli napra!

2019-08-26

Az Uniview videómegfigyelési megoldása az Exit Fesztiválon

Az EXIT szerényen, de mégis bátran indult még 2000-ben, amikor diáktüntetések zajlottak Szerbiában a szabadság és a demokrácia mellett.

2019-08-22

AMIKO HOME meglepetésekkel készül az idei SecuriForum Kiállításra

Az idei SecuriForumra új, rendkívül hatékony hálózati eszközökkel, valamint további meglepetés termékekkel készül az AMIKO HOME csapata.

2019-07-30

A Milesightnál elindult az év végi hajrá

A Milesight jó híre sohasem abból fakadt, hogy megül a babérjain. A felvezetőből már kitalálható, 2019 második felének is számos újdonsággal, érdekes frissítéssel vágott neki a telepítő- és felhasználóbarát CCTV termékek gyártója. A szószaporítást kerülve, vegyük sorra, mit kínál számunkra a Milesight 2019 második felében – legalább is, amit már most felfed előttünk.

2019-07-08

Új funkciók az InterCom GSM-ben

Az InterCom GSM egy ideje már nem volt frissítve, így a fejlesztéseknek köszönhetően új funkciókkal látták el. A GSM alapú univerzális kaputelefon modulunk az analóg kapcsolódásnak köszönhetően a legtöbb analóg kaputelefonnal kompatibilis. Az InterCom GSM-nek köszönhetően, a kaputelefonunk kültéri egységén keresztül tudjuk felhívni mobiltelefonunkat, így bárhol tudjuk fogadni a hívást és nyitni a kapunkat.

2019-07-01

Ismét díjat nyert a Verso

A RedDot design díj és a CEDIA AWARDS után a 2N Verso elnyerte a „Commercial Integrator BEST Award 2019” díjat is.

2019-06-26

Az AMIKO HOME már Angliában is kapható

Rendkívül sikeres hetet tudhat maga mögött az AMIKO HOME magyar csapata. Európa legnépszerűbb biztonságtechnikai kiállításán, az IFSEC-en több, mint 10 országból érkeztek új érdeklődők a cég standjához. A kiállítást követően a cég angliai kirendeltsége megkezdte működését, a beérkező megrendeléseket már onnan fogják kiszolgálni. Az újonnan bemutatott termékek közül elsősorban a DIY wifis és okos kamera szettek, valamint a legújabb okos otthon eszközök iránt volt kimagasló az érdeklődés.

/ 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: