SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

/ 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-07-30

A Milesightnál elindult az év végi hajrá

A Milesight jó híre sohasem abból fakadt, hogy megül a babérjain. A felvezetőből már kitalálható, 2019 második felének is számos újdonsággal, érdekes frissítéssel vágott neki a telepítő- és felhasználóbarát CCTV termékek gyártója. A szószaporítást kerülve, vegyük sorra, mit kínál számunkra a Milesight 2019 második felében – legalább is, amit már most felfed előttünk.

2019-07-08

Új funkciók az InterCom GSM-ben

Az InterCom GSM egy ideje már nem volt frissítve, így a fejlesztéseknek köszönhetően új funkciókkal látták el. A GSM alapú univerzális kaputelefon modulunk az analóg kapcsolódásnak köszönhetően a legtöbb analóg kaputelefonnal kompatibilis. Az InterCom GSM-nek köszönhetően, a kaputelefonunk kültéri egységén keresztül tudjuk felhívni mobiltelefonunkat, így bárhol tudjuk fogadni a hívást és nyitni a kapunkat.

2019-07-01

Ismét díjat nyert a Verso

A RedDot design díj és a CEDIA AWARDS után a 2N Verso elnyerte a „Commercial Integrator BEST Award 2019” díjat is.

2019-06-26

Az AMIKO HOME már Angliában is kapható

Rendkívül sikeres hetet tudhat maga mögött az AMIKO HOME magyar csapata. Európa legnépszerűbb biztonságtechnikai kiállításán, az IFSEC-en több, mint 10 országból érkeztek új érdeklődők a cég standjához. A kiállítást követően a cég angliai kirendeltsége megkezdte működését, a beérkező megrendeléseket már onnan fogják kiszolgálni. Az újonnan bemutatott termékek közül elsősorban a DIY wifis és okos kamera szettek, valamint a legújabb okos otthon eszközök iránt volt kimagasló az érdeklődés.

2019-06-19

A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezés 2019

A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.

2019-06-11

Eladták a Panasonic Security Systems üzletágát

Egy koppenhágai székhelyű skandináv befektetési cég, a Polaris Capital Group szerezte meg a japán Panasonic által – egy független cégbe - kiszervezni kívánt „Security Systems Business” üzletág 80%-át.

2019-06-05

Gate Control PRO v7

Több hónapos fejlesztés eredményeként idén tavasszal megjelent a Gate Control PRO 7.0.0-ás verziója a TELL kínálatában.

2019-05-29

A Pelco-t eladta a Schneider Electric

A Schneider Electric hétfőn bejelentette, hogy véglegesítette Pelco üzleti egységének értékesítését egy amerikai magántőke-befektetési alapnak, a Transom Capital Groupnak. Az ügylet pénzügyi feltételeit nem tették közzé.

2019-05-23

SBT Partnernap

A Magyar Autóklub vezetéstechnikai tréning telephelyén tartotta május 16-án Partnernapját az SBT Protect Kft.

2019-05-19

TELL-termékek oktatása májusban

2019. május 10-én 12 partnercég 20 kollégájának részvételével a TELL megtartotta az első gyakorlati, szakmai oktatási napját Debrecenben.

/ 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.