SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

/ 68 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-01-22

Hikvision Innovation Summit 2020

A világ vezető, biztonsági kamerákat gyártó és biztonságtechnológiai megoldásokat nyújtó cége, a Hikvision március 12. és 13-án tartja első Innovációs Csúcstalálkozóját Amszterdamban.

2020-01-13

Fontos változások az ASC Global-nál

Az ASC Global Kft néhány fontos elérhetőség megváltozására szeretné felhívni a figyelmét a bosszúságok elkerülése céljából.

2019-12-16

A MASCO Kft támogatása az Óbudai Egyetem Bánki Kara számára

A MASCO Kft 450 000 Forint értékben biztonságtechnikai termékeket biztosított az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar számára, mellyel az interaktívabb és hatékonyabb képzést segítik elő a jövő mérnök generációjának képzésében. A zártláncú rendszeren keresztül megtanulhatják összeállítását, beállításait a rögzítőkön keresztül és a különböző kamerák sajátos tulajdonságait.

2019-12-10

Detektor díjat nyert a Hikvision Thermal és Optical Network Turret kamerája

A Hikvison Thermal és Optical Network Turret kamerája, Innovatív Megoldás díjat nyert a svédországi nemzetközi Detektor Díjátadón.

2019-12-04

Vásárolj Dahua termékeket és a Dahuától kapod a karácsonyi ajándékokat!

Hamarosan itt a Karácsony! Gondoskodj az ajándékokról a Novosec segítségével!

2019-11-25

A biztonságtechnika iparág 50 legnagyobb szereplője

Az ASMAG nem törte meg a szokásos rendet és az idei évben is publikálta TOP 50-es listáját, melyen a biztonságtechnika 50 legnagyobb szereplője évről, évre. Bát egy kicsit csalóka a lista, tekintve, hogy 2019. „alkonyán” a 2018-as végeredményekre nyílik egy kevéssé részletesebb rálátásunk.

2019-11-20

Az ASC Global képviselte hazánkat a milánói Sicurezza szakkiállításon

A Sicurezza Milánóban kerül megrendezésre két évente, ahol a biztonságtechnika, a házautomatizálás és a smart home területéről érkező kiállítók mutatják be az újdonságokat. A kiállítás 86 országból, több mint 25 ezer látogatót és 460 kiállítót vonz, mellyel az egyik legnagyobb nemzetközi biztonságtechnikai szakkiállítás.

2019-11-18

ASMAG TOP 50 – 2019

Publikálta idei, a globális biztonságtechnikai piac szereplőit rangsoroló TOP 50-es listáját. Az idei listán – az első 10 helyezett szempontjából – jelentős meglepetések nem voltak. Megőrizte vezető helyét a Hikvision és stabilan tartja magát a 2. helyezett Dahua.

2019-11-12

SecuriForum Kiállítás 2019 – GeoVision Hungária Kft: Egy autót?

Az ötlet: Beviszünk egy autót a kiállításra! Korábbi tapasztalatainkból táplálkozva eldöntöttük, hogy a nagy átlagtól merőben eltérőt szeretnénk prezentálni az idei expón. Végignézve 2019 kiállítóin, valószínű, ezzel a gondolattal nem voltunk egyedül. „Mi, munkatársak is tágra nyílt szemmel hallgattuk az autó ötletét. Akkor nyílt azonban még nagyobbra szemünk, amikor megtudtuk, hogy a kis autóba mennyi technikát kellene beleszerkeszteni.”

2019-11-05

Személyi változás az LDSZ-nél

16 év után Dénes Attila értékesítési igazgató munkaviszonya megszűnt az LDSZ Kft-nél. Eddigi munkáját ezúton is köszönjük, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.

/ 68 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!