LDSZ Vagyonvédelmi Kft


1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 4.
Tel: (1) 302 4077, (20) 214 6677
Email: info@ldsz.hu, budapest@ldsz.hu
Honlap: www.ldsz.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a bűnmegelőzést kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal.

Magas felkészültségű szakembereink a magyarországi piac megnyílásától foglalkoznak elektronikus vagyonvédelmi eszközök importjával, exportjával, forgalmazásával, ilyen rendszerek tervezésével, telepítésével, telefonos távfelügyeletével és karbantartásával. A folyamatosan növekvő felhasználói igényekhez igazodva az LDSZ Kft. Pécsen kívül Budapesten, Balatonkeresztúron, Nagyatádon, sőt Prágában is nyitott kirendeltséget. 

Cégünk alapfilozófiája a megalakulás óta eltelt 22 év alatt, hogy folyamatosan javítsunk a szolgáltatásaink minőségén, hogy ezáltal is növelhessük elégedett Ügyfeleink számát. 

Fenti célkitűzésünk sikeres teljesülését igazolta a 2006-ban elnyert ISO 1901:2001 tanúsítvány és több ezresre nőtt ügyfélkörünk. 

Az LDSZ Kft. Magyarország egyik vezető biztonsági video és behatolás-jelző forgalmazója. Az általunk forgalmazott CANON, GRUNDIG és IdentiVision video megfigyelő, SatAlarm és SATEL riasztó és Everlink beléptető termékek a legjobb ár/érték arányúak a piacon, ezért is olyan népszerűek. Az analóg eszközöket 1 - 1,3 - 2 - 3 - 5 MP IP kamerák, a hozzájuk tartozó video elemző/rögzítő egészíti ki. 4K felbontású biztonsági kamerák, rögzítők is elérhetők 2015-től.

Vásárlóinkat nem hagyjuk magukra a vásárlás után sem. 6 mérnök áll vásárlóink rendelkezésére műszaki segítségnyújtásban. 2 szakirányú egyetemi diplomával rendelkező értékesítő manager felel a vásárlók magas szintű kiszolgálásáért. Termékeink megbízhatóságát az akár 3 éves garanciaidő is biztosítja.

Az LDSZ Kft. szolgáltatása akkor kezdődik, amikor az Önnek legmegfelelőbb elektronikus rendszert felszereltük. A rendszeres karbantartáson túl telefonos távfelügyeleti rendszer információja alapján kivonuló akciócsoportunkkal, 24 órás műszaki ügyelettel szolgáljuk az Ön biztonságát! Tesszük mindezt úgy, hogy szolgáltatási díjaink az e területen szokásosnál kedvezőbbek.

2004-től kezdve kapcsolatot építettünk ki a biztonságtechnikai ipar nagyjaival, így először a koreai LG-vel, majd a német GRUNDIG-gal, 2014-től a japán CANON-nal. A legmagasabb igényeket is kielégítő biztonsági video megoldásokat tudjuk szállítani rájuk támaszkodva.

A CANON filozófia eltér mindenki mástól: A CANON kamerákat nem arra kell használni, hogy utólag visszanézzünk egy nemkívánatos eseményt, hanem hogy az esemény bekövetkeztével egyidejűleg kapjon az illetékes intézkedésre jogosult/kötelezett személy jelzést pl. Emailben, így a nagyobb baj elkerülhetővé válik annak köszönhetően, hogy az intelligens elemzési funkciók valós időben elemzik a lehetséges biztonsági fenyegetéseket.

Biztonsági rendszereink komplexek, a legkisebb üzlethelyiségtől a nagyáruházig, a családi háztól a nagyüzemig minden egyedi igény kielégítésére alkalmasak. A behatolás jelző riasztórendszereken túl intelligens tűzjelző rendszerek, IP és AHD megfigyelőrendszerek (akár rejtett kamerákkal is), beléptető rendszerek, fizető parkoló és kültéri infra sorompós rendszerek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Amennyiben már rendelkezik valamilyen vagyonvédelmi berendezéssel, akkor ennek a korszerűsítésében is tudunk segíteni.

Vásárlásukat megelőzően sokan élnek ingyenes biztonságtechnikai szaktanácsadásunkkal és a helyszíni felméréssel.

Cégünk több, mint 30 főállású alkalmazottal, évi 500 M Ft feletti nettó árbevétellel rendelkezik.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük írjon erre az e-mail címre: szabo.laszlo@ldsz.hu


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

AMC
CathexisVision
Everlink
Fujinon
GeoVision
Grundig
Hyundai
Identivision
iQAlarm
Jablotron
Milesight
QNAP
Risco
Rokonet
Satalarm

Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya