SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

/ 85 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-06-04

Felhő-alapú tűzvédelem a Siemens kínálatában

A Cerberus Portal – a Cerberus Cloud Applikáció család kezdő tagja - az első mérföldkő a Siemens tűzvédelmi termékeinek digitalizációjának útján.

2019-02-12

Tájékoztató kiadvány a társasházak tűzvédelméről

Elektronikus formában is megjelent a Lánglovagok Egyesület tűzvédelmi tájékoztató kiadványa. A Társasházak tűzvédelme című írás elsősorban a panelszerkezetű épületekben lakók által felmerült leggyakoribb kérdésekre adja meg a választ.

2018-10-02

Új INIM EITK2000 készlet a tűzjelző telepítők és karbantartók számára

Új kézi címző / hurokmeghajtó eszközzel és PC szoftverrel bővült az INIM termékpalettája, segítve ezzel a korábbi és leendő telepítőket és karbantartókat.

2018-09-09

Egyszerűsödött a Honeywell VESDA-E füstérzékelő alkalmazhatósága

A Honeywell tovább egyszerűsített fejlett füstérzékelő megoldásának (VESDA-E) meglévő rendszerekhez történő illesztését.

2018-08-15

A Modern Alarm Kft. bemutatja: „Tüzet észlelni, még annak meggyulladása előtt!"

Látható tartományú- és hőkamera, egyetlen kameraházban A Hikvision a világ vezető, innovatív videomegfigyelő termékeinek és megoldásainak gyártója, új duál-spektrumú kamerája képes még a lángok és a füst megjelenése előtt észlelni a készülődő tüzet, és riasztást adni

2018-06-13

Inim Enea érzékelők

Intelligens tűzérzékelés témakörében az Inim Electronics kifejlesztett egy olyan címezhető érzékelő családot (ENEA) mely az új generációs mikroprocesszorokra épülő fejlett eljárások és analitikák eredményeképpen a legfejlettebb technológiát képviselik mind minőségben, mind lehetőségekben.

2018-06-05

Tűzjelző kiegészítők a Modern Alarm Kft-től

A Modern Alarm Kft. már több, mint 20 éve kínálja a Fulleon kiegészítőket tűz- és egyéb jelzőrendszerekhez. Most az elképesztően széles választékból szemezgetve mutatunk be néhány, figyelemre méltó típust.

2018-02-04

VESDA és FAAST aspirációs érzékelők tervezése - Szakmai Nap

A Honeywell Security and Fire üzletága meghívja a szakmai érdeklődőket a VESDA és a FAAST aspirációs érzékelők tervezésével kapcsolatos szakmai napjára.

2018-01-21

Tűzvédelmi szakmérnök képzés a Bánki karon

A Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar februártól tűzvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakot indít. A négy féléves levelező képzés célja, hogy piacképes tudást biztosítson a tűzbiztonságért felelős szakembereknek.

/ 85 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.