SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

/ 85 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-09-30

Tűzjelző- és oltórendszer megoldások a Siemenstől

A Siemens Building Technologies üzletágát erősíti a tűzvédelemmel, oltórendszerekkel, elektronikus vagyonvédelmi rendszerekkel és termékkel foglakozó üzleti terület, amely kínálatában megjelenik a központoktól kezdve egészen a perifériákig és érzékelőkig minden olyan eszköz, ami a teljes körű, megbízható védelem kialakításához szükséges. Többek között tűzvédelem területén a világviszonylatban is ismert és elismert Cerberus PRO termékcsalád, vagyonvédelem területén pedig a felhasználó és telepítő barát SPC behatolásjelző rendszer kerül értékesítésre a magyarországi piacon.

2019-09-16

Kötöttségek nélkül: professzionális rádiós tűzjelző rendszerek

Immáron két éve, hogy megkezdődött a System Sensor AgileTM rádiós tűzjelző rendszerének forgalmazása a Notifier tűzjelző rendszermegoldások kiegészítésére. Azóta több működő referenciáról és a gyártmánytól elvárható megbízható működésről számolhatunk be, emellett a rádiós eszközkészlet további fontos rendszerelemekkel bővült.

2019-06-04

Felhő-alapú tűzvédelem a Siemens kínálatában

A Cerberus Portal – a Cerberus Cloud Applikáció család kezdő tagja - az első mérföldkő a Siemens tűzvédelmi termékeinek digitalizációjának útján.

2019-02-12

Tájékoztató kiadvány a társasházak tűzvédelméről

Elektronikus formában is megjelent a Lánglovagok Egyesület tűzvédelmi tájékoztató kiadványa. A Társasházak tűzvédelme című írás elsősorban a panelszerkezetű épületekben lakók által felmerült leggyakoribb kérdésekre adja meg a választ.

2018-10-02

Új INIM EITK2000 készlet a tűzjelző telepítők és karbantartók számára

Új kézi címző / hurokmeghajtó eszközzel és PC szoftverrel bővült az INIM termékpalettája, segítve ezzel a korábbi és leendő telepítőket és karbantartókat.

2018-09-09

Egyszerűsödött a Honeywell VESDA-E füstérzékelő alkalmazhatósága

A Honeywell tovább egyszerűsített fejlett füstérzékelő megoldásának (VESDA-E) meglévő rendszerekhez történő illesztését.

2018-08-15

A Modern Alarm Kft. bemutatja: „Tüzet észlelni, még annak meggyulladása előtt!"

Látható tartományú- és hőkamera, egyetlen kameraházban A Hikvision a világ vezető, innovatív videomegfigyelő termékeinek és megoldásainak gyártója, új duál-spektrumú kamerája képes még a lángok és a füst megjelenése előtt észlelni a készülődő tüzet, és riasztást adni

2018-06-13

Inim Enea érzékelők

Intelligens tűzérzékelés témakörében az Inim Electronics kifejlesztett egy olyan címezhető érzékelő családot (ENEA) mely az új generációs mikroprocesszorokra épülő fejlett eljárások és analitikák eredményeképpen a legfejlettebb technológiát képviselik mind minőségben, mind lehetőségekben.

2018-06-05

Tűzjelző kiegészítők a Modern Alarm Kft-től

A Modern Alarm Kft. már több, mint 20 éve kínálja a Fulleon kiegészítőket tűz- és egyéb jelzőrendszerekhez. Most az elképesztően széles választékból szemezgetve mutatunk be néhány, figyelemre méltó típust.

/ 85 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: