SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

/ 84 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-02-04

VESDA és FAAST aspirációs érzékelők tervezése - Szakmai Nap

A Honeywell Security and Fire üzletága meghívja a szakmai érdeklődőket a VESDA és a FAAST aspirációs érzékelők tervezésével kapcsolatos szakmai napjára.

2018-01-21

Tűzvédelmi szakmérnök képzés a Bánki karon

A Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar februártól tűzvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakot indít. A négy féléves levelező képzés célja, hogy piacképes tudást biztosítson a tűzbiztonságért felelős szakembereknek.

2017-09-21

2X tűzjelző rendszerek

Az Aritech legsikeresebb és leginnovatívabb termékének az elmúlt években a 2X tűzjelző központ család bizonyult. A biztonságtechnika területén a tűzjelző rendszerek szigorú szabályozása miatt a termékek átfogó fejlesztése nem kifejezetten gyakori. Egy tűzjelző központ fejlesztése bizony komoly előzetes piaci felmérést igényel. A UTC Fire & Security évekig gyűjtötte az összes európai országból ügyfelei visszajelzését és a helyi szabályozásokat annak érdekében, hogy megalkothassa a legoptimálisabb tűzjelző központot.

2017-09-05

Tűzjelző központ a mellényzsebben

Az okostelefonokkal és táblagépekkel az ember-gép kapcsolat gyökeresen megváltozott. Főként a mobil alkalmazások egyszerű és kényelmes használata könnyítette meg életünket, mert a kis mindentudók gyorsak, célratörők és rendkívül informatívak. Térhódításuk nem kerülte el a tűzvédelem területét sem.

2017-09-04

POLON 6000 tűzjelző központ elosztott architektúrával

A címezhető, interaktív POLON 6000 tűzjelző rendszer a legújabb korszerű technológiákat használja a rendhagyóan gyors rendszer- és érzékelő szintű észlelések és vezérlési rendszerkommunikáció eléréséhez.

2017-06-14

Új aspirációs érzékelők a Honeywelltől

A Honeywell bejelentette új generációs, Ethernet és WiFi kommunikációra képes Xtralis VESDA-E VEP aspirációs füstérzékelőit. A gyártó állítása szerint, a VESDA-E VEP 1.5x nagyobb azonosítási hatékonysággal és 6x hatékonyabb portaszító képességgel rendelkezik, mint a VESDA VLP.

2017-05-23

A vásárlókat a bevásárlóközpont tűzjelzője mentette meg

Mérgező hűtőgáz miatt ürítettek ki egy áruházat a XV. kerületben. A bent tartózkodók életét a bevásárlóközpont tűzjelzője mentette meg.

2017-05-15

Több mint 93 Mrd dolláros piaccá nőheti ki magát a tűzvédelem 2022-re

A Markets and Markets piackutató cég szakértői szerint, éves átlagban 9.7%-os növekedéssel számolva, a 2016-os 52.19 Mrd USD-s világpiaci forgalom (a szolgáltatásokat is beleértve) 93.46 Mrd-ra nőhet 2022-re. Természetesen, a fejlődés motorja (mint legnagyobb felvevőpiac) az Észak-amerikai kontinens marad.

/ 84 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.