SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

első oldal előző oldal / 86 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-02

Új INIM EITK2000 készlet a tűzjelző telepítők és karbantartók számára

Új kézi címző / hurokmeghajtó eszközzel és PC szoftverrel bővült az INIM termékpalettája, segítve ezzel a korábbi és leendő telepítőket és karbantartókat.

2018-09-09

Egyszerűsödött a Honeywell VESDA-E füstérzékelő alkalmazhatósága

A Honeywell tovább egyszerűsített fejlett füstérzékelő megoldásának (VESDA-E) meglévő rendszerekhez történő illesztését.

2018-08-15

A Modern Alarm Kft. bemutatja: „Tüzet észlelni, még annak meggyulladása előtt!"

Látható tartományú- és hőkamera, egyetlen kameraházban A Hikvision a világ vezető, innovatív videomegfigyelő termékeinek és megoldásainak gyártója, új duál-spektrumú kamerája képes még a lángok és a füst megjelenése előtt észlelni a készülődő tüzet, és riasztást adni

2018-06-13

Inim Enea érzékelők

Intelligens tűzérzékelés témakörében az Inim Electronics kifejlesztett egy olyan címezhető érzékelő családot (ENEA) mely az új generációs mikroprocesszorokra épülő fejlett eljárások és analitikák eredményeképpen a legfejlettebb technológiát képviselik mind minőségben, mind lehetőségekben.

2018-06-05

Tűzjelző kiegészítők a Modern Alarm Kft-től

A Modern Alarm Kft. már több, mint 20 éve kínálja a Fulleon kiegészítőket tűz- és egyéb jelzőrendszerekhez. Most az elképesztően széles választékból szemezgetve mutatunk be néhány, figyelemre méltó típust.

2018-02-04

VESDA és FAAST aspirációs érzékelők tervezése - Szakmai Nap

A Honeywell Security and Fire üzletága meghívja a szakmai érdeklődőket a VESDA és a FAAST aspirációs érzékelők tervezésével kapcsolatos szakmai napjára.

2018-01-21

Tűzvédelmi szakmérnök képzés a Bánki karon

A Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar februártól tűzvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakot indít. A négy féléves levelező képzés célja, hogy piacképes tudást biztosítson a tűzbiztonságért felelős szakembereknek.

2017-09-21

2X tűzjelző rendszerek

Az Aritech legsikeresebb és leginnovatívabb termékének az elmúlt években a 2X tűzjelző központ család bizonyult. A biztonságtechnika területén a tűzjelző rendszerek szigorú szabályozása miatt a termékek átfogó fejlesztése nem kifejezetten gyakori. Egy tűzjelző központ fejlesztése bizony komoly előzetes piaci felmérést igényel. A UTC Fire & Security évekig gyűjtötte az összes európai országból ügyfelei visszajelzését és a helyi szabályozásokat annak érdekében, hogy megalkothassa a legoptimálisabb tűzjelző központot.

2017-09-05

Tűzjelző központ a mellényzsebben

Az okostelefonokkal és táblagépekkel az ember-gép kapcsolat gyökeresen megváltozott. Főként a mobil alkalmazások egyszerű és kényelmes használata könnyítette meg életünket, mert a kis mindentudók gyorsak, célratörők és rendkívül informatívak. Térhódításuk nem kerülte el a tűzvédelem területét sem.

első oldal előző oldal / 86 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: