SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 86 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2016-01-15

Tűzvédelmi engedély híján zárva marad Románia legdrágább stadionja

Meghatározatlan ideig zárva marad a csaknem egymilliárd lejért (70 milliárd forint) felépített, 2011-ben felavatott és tavaly novemberben bezárt bukaresti Nemzeti Aréna, mivel a katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) nem hajlandó kiadni rá a tűzvédelmi engedélyt.

2016-01-09

Tűzjelző okosítás elemcserével

Az egyik kaliforniai startup a tűzjelzőt/füstjelzőt nézte ki okosításra, de ahelyett hogy újat vetetnének az emberekkel, ez időnként mindenképpen cserélendő 9 voltos elembe építették be az okos funkciót.

2015-12-18

Kevés a megfelelő szén-monoxid-érzékelő

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzésein a termékek több mint fele elbukott.

2015-12-04

Az emberek nincsenek tisztában a CO mérgezés veszélyeivel

A Honeywell (NYSE:HON) háromezer cseh, szlovák és lengyel lakos körében készített felmérése kimutatta, hogy a régióban élők nincsenek tisztában a tüzelőberendezésekből szivárgó szén-monoxid mérgezés kockázatával.

2015-11-16

Új Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz

A Bosch a közelmúltban bevezette a tűzjelző központok Remote Services (távszolgáltatások) funkcióját. Ez a távdiagnosztikát és távkarbantartást elősegítő, IP alapú megoldás javítja a tűzjelző központok megbízhatóságát és maximalizálja a működési hatékonyságot. A Bosch Remote Services lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a létesítmények folyamatos távfelügyeletét, valamint a problémák korai észlelését, így az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb reakcióidő és rövidebb leállások előnyét.

2015-10-24

Tűzjelző szakmai nap tervezőknek

A Bosch Biztonságtechnika meghívja a szakmai közönséget, a gyengeáramú rendszereket tervezőket a tűzjelző és evakuációs újdonságait bemutató programra.

2015-10-19

A Honeywell CO-vészjelzők új generációs tagjai már raktárról kaphatók

A fűtési szezon beköszöntével újra előtérbe kerülnek ezek az akár életet is mentő termékek.

2015-08-31

Elektromágnes tűzgátló ajtókhoz akciós áron

Már csak pár napig van lehetősége, hogy akciós áron, 5990 Ft-ért rendeljen tűzgátló és füstgátló ajtókhoz is használható ajtótartó mágnest az ASSA ABLOY-tól! A Kendrion nyitva tartó mágnesekben tűzjel esetén a mágnes tápellátása megszűnik, a mágnes elenged, az ajtók pedig becsukódnak.

2015-07-21

DETNOV tűzjelző oktatások az I-Sec Kft szervezésében

Az I-Sec Kft., mint a DETNOV (spanyol) tűzjelző rendszerek magyarországi kiemelt forgalmazója, ezúton tájékoztatja az érdeklődőket, hogy nagy sikerű kis létszámú kihelyezett oktatásait a nyári időszakban is folytatja.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 86 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: