SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | MI - mesterséges intelligencia

2020-01-21

Mesterséges Intelligencia alapú arcfelismerés a Vivotek kamerákban

A Vivotek együttműködési megállapodást kötött a CyberLinkkel annak érdekében, hogy IP alapú CCTV megoldásaiba bekerüljenek a CyberLink mesterséges intelligencia alapú FaceMe arcfelismerő motorjai.

2020-01-20

Az Apple bevásárolhatta magát a még profibb MI világába

Meg nem erősített forrásokra hivatkozva, a GeekWire világgá kürtölte a hírt, miszerint az Apple felvásárolt egy szuperhatékonyként jellemzett végponti, Mesterséges Intelligencia alapú arcfelismerést és kiemelkedően hatékony gépi tanulás jellegű megoldásokat fejelsztő startupot.

2020-01-20

Lehet 60%-kal gyorsabb?

Az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencián jelentette be biometrikus arcazonosító megoldásának (OnboardID) továbbfejlesztett verzióját a Netki.

2020-01-06

CMOS-alapú radar technológiával a hatékonyabb mozgásminta-azonosításért

Egy tajvani startup (KaiKuTek) olyan egylapkás rendszert (system-on-chip - SoC) fejlesztett ki mely magába foglal egy mm-es hullámtartományban (60GHz) működő radart, antennákat, valamint a 3D-s mozgásminta-azonosítást végző mesterséges intelligencia (MI) igényeit kiszolgáló hardveres gyorsítókat.

2020-01-06

Bosch, fókuszban a mesterséges intelligencia

Legyen szó automatizált vezetésről, okosotthonról vagy a gyártásról, a mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. A Bosch a mindennapi élet megkönnyítésére, valamint biztonságosabbá tételére használja a mesterséges intelligenciát és a dolgok internetét (IoT). A mottó a „Mesterséges intelligencia mindannyiunkért: bizalomépítés közösen”, amely a technológiákat és szolgáltatásokat kínáló vállalat alapvető megközelítését foglalja össze. A középpontban a mesterséges intelligencia áll, olyan okostermékek szolgálatában, amelyeket a Bosch az idei CES alkalmával mutat be.

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!