SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | MI - mesterséges intelligencia

/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

2020-02-11

TOP 5 biztonsági trend – a Genetec szerint

A kanadai Genetec megjelentette, hogy szerinte mely’ öt nagy trend határozza meg 2020-as év biztonságtechnikai piacát.

2020-02-11

Az Európai Parlament berzenkedik az arcfelismerés ellen

Az Európai Parlamenti képviselők kvázi tiltakozásának hatására az adminisztráció elállt azon tervétől, hogy arcfelismerő megoldással oldják meg a beléptetés és nyomkövetés bizonyos aspektusait a parlament épületén belül, legalább is a The Guardian információi szerint.

2020-02-10

Valósidejű biometrikus azonosítás a falon keresztül

Az amerikai (USA) Védelmi Minisztérium olyan megoldások (termékek) és technológiák után kutat, melyek lehetővé teszi, hogy a katonák falon (plafonon, padlón) át, valósidejű módon képesek legyenek azonosítani adott személyeket.

2020-02-05

Megerősített, hang alapú csalások elleni védelem

Az Auraya Systems továbbfejlesztette Eva „fedőnevű”, valósidejű detektálást biztosító, biometrikus hang alapú csalásokat kiszűrni hivatott védelmi megoldását.

2020-01-27

Arcfelismerés alapú utas-azonosító rendszert tesztelnek a római Fiumicino Repülőtéren

A Vision-Box has biometrikus arcazonosító és digitális személyazonosító rendszert tesztjét kezdte meg a római Fiumicino Repülőtéren, mely az amsterdami járatok utasainak beszállítását hivatott gyorsítani / támogatni.

2020-01-21

Mesterséges Intelligencia alapú arcfelismerés a Vivotek kamerákban

A Vivotek együttműködési megállapodást kötött a CyberLinkkel annak érdekében, hogy IP alapú CCTV megoldásaiba bekerüljenek a CyberLink mesterséges intelligencia alapú FaceMe arcfelismerő motorjai.

2020-01-20

Az Apple bevásárolhatta magát a még profibb MI világába

Meg nem erősített forrásokra hivatkozva, a GeekWire világgá kürtölte a hírt, miszerint az Apple felvásárolt egy szuperhatékonyként jellemzett végponti, Mesterséges Intelligencia alapú arcfelismerést és kiemelkedően hatékony gépi tanulás jellegű megoldásokat fejelsztő startupot.

2020-01-20

Lehet 60%-kal gyorsabb?

Az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencián jelentette be biometrikus arcazonosító megoldásának (OnboardID) továbbfejlesztett verzióját a Netki.

2020-01-06

CMOS-alapú radar technológiával a hatékonyabb mozgásminta-azonosításért

Egy tajvani startup (KaiKuTek) olyan egylapkás rendszert (system-on-chip - SoC) fejlesztett ki mely magába foglal egy mm-es hullámtartományban (60GHz) működő radart, antennákat, valamint a 3D-s mozgásminta-azonosítást végző mesterséges intelligencia (MI) igényeit kiszolgáló hardveres gyorsítókat.

2020-01-06

Bosch, fókuszban a mesterséges intelligencia

Legyen szó automatizált vezetésről, okosotthonról vagy a gyártásról, a mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. A Bosch a mindennapi élet megkönnyítésére, valamint biztonságosabbá tételére használja a mesterséges intelligenciát és a dolgok internetét (IoT). A mottó a „Mesterséges intelligencia mindannyiunkért: bizalomépítés közösen”, amely a technológiákat és szolgáltatásokat kínáló vállalat alapvető megközelítését foglalja össze. A középpontban a mesterséges intelligencia áll, olyan okostermékek szolgálatában, amelyeket a Bosch az idei CES alkalmával mutat be.

/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: