Z&Z Biztonságtechnika Kft.


2142 Nagytarcsa, Déri Miksa u. 6.
Tel: (1) 220 5391
Email: info@znz.hu
Honlap: www.znz.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A Z&Z Biztonságtechnika Kft. speciális biztonsági berendezések és rendszerek forgalmazásával és bérbeadásával, telepítésével, valamint biztonságtechnikai szaktanácsadással és oktatással a hazai védelmi szektor meghatározó szereplője.

A magyar tulajdonú társaság 1994 óta a világ élvonalához tartozó Smiths Detection biztonsági röntgengépek és veszélyes anyag detektáló berendezések, valamint a piacvezető CEIA fémdetektáló eszközök kizárólagos forgalmazója. A három évtizedes múltra visszatekintő ZNZ számos egyéb piacvezető gyártó termékeit is kínálja a magyar piacon. Az izraeli NOVO hordozható röntgenberendezéseit, vagy az angol Energetics Technology és a francia Sema World robbanás elleni passzív védelmi eszközeit. A biztonsági személyzetek oktatásokhoz két meghatározó cég, a német STI és a svájci CASRA hazai képviseleteként professzionális oktató- és szimulátor szoftvereket kínál a kezelők egyéni vagy csoportos kiképzéséhez.A ZNZ az általa képviselt kiemelkedő színvonalú termékekhez szakszerű konzultációt, egyedülálló eladás-utáni terméktámogatást és szervizhátteret biztosít. Ez magába foglalja az ügyfelek igényeinek és biztonsági kockázatainak felmérését, a megfelelő berendezések és rendszerek kiválasztását, szakszerű telepítést, kezelőszemélyzet oktatását, üzemeltetési tanácsadást, a gyors és megbízható karbantartást, javítást, illetve a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyein fenntartott állandó készleteiből.A NATO beszállítói minősítéssel is rendelkező ZNZ ügyfelei között kiemelten védett állami- és közintézmények, valamint multinacionális vállalatok is megtalálhatóak. A Belügyminisztérium és a BRFK különböző intézményei és a Liszt Ferenc Repülőtér mellett bíróságok, büntetés-végrehajtási intézetek, bankok és pénzintézetek, minisztériumok és nagykövetségek, gyártóüzemek és gyógyszergyárak is a ZNZ által forgalmazott és üzembe helyezett legmodernebb berendezéseket alkalmazzák a mindennapi ellenőrzések során. A ZNZ termékportfóliója kialakításánál kiemelt figyelmet szentel a folyamatosan változó biztonsági kihívásoknak és a globális trendeknek, így a forgalmazott termékek nem csak műszaki színvonalban, megbízhatóságban és minőségben, hanem technológiai fejlettségben is a legmagasabb szintet képviselik.>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz
Olvasta már?
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz