SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 371 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-07-31

A QSAN, az AxxonSoft és a Seagate kiváló VMS és PSIM megoldásokat nyújtanak

A videó megfigyelés népszerűsége folyamatosan növekszik szerte az egész világban. Az intelligencia és információ stratégiai forrásává vált és betekintést nyújt a fogyasztók számára a személyes megfigyelő kamerák otthoni biztonsághoz történő használatához, valamint a főbb közlekedési csomópontokhoz.

2019-07-30

Új PoE switchek a Videosec kínálatában

A piacon már jól ismert poe switchek mellé két különleges igényeket kielégíteni képes újdonság mutatkozott be a Videosec szakmai napon.

2019-07-29

Beléptetés, avagy merre tart az access control?

Első pillanatban kevéssé tűnik izgalmas témának, mindazonáltal már a közeli jövő megkerülhetetlen kérdése: merre tart a beléptetőrendszerek világa?

2019-07-25

Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek

Miért fontos az adatok integritása manapság? A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem. Ezek mindennapi életünkben jelen vannak, például mobil fizetéssel történő bevásárlásnál, készpénzfelvételkor ATM-nél, irodákban, gyárakban és még sok más olyan helyen, melyeket el sem tud képzelni.

2019-07-22

Új, intelligens, kettős-spektrumú kamera a Hikvision kínálatában

A Hikvision piacra dobta mélytanulás (MI) képességgel felvértezett, hagyományos (látható fény tartományában működő) és hőképalkotóval egyaránt ellátott, 90°-os látószöggel rendelkező új „torony” (emeltebb dome) kameráját.

2019-07-22

Új tenyérvéna-alapú biometrikus azonosító megoldás a Fujitsu portfoliójában

A Fujitsu piacra dobta tenyérvéna-alapú beléptető megoldásának (PalmSecure) legújabb családját, mely a magyar Biosec Group egyes megoldásait is tartalmazza.

2019-07-22

Az NEC arcfelismerő megoldása biztosította az EU csúcstalálkozóját

A NEC Corporation nyilatkozata szerint, NeoFace arcfelismerő megoldását vetették be az EU nagyszebeni csúcstalálkozóján 2019. júniusában, melyet közvetlenül a NEC romániai fiókirodája biztosított a rendezvény időtartamára.

2019-07-17

Rövidebb sorban állás, jobb vásárlói élmény

A vásárlók manapság úgy mennek be az üzletbe, hogy szeretnének gyorsan és egyszerűen vásárolni. Hogyan lehet ezt elérni és rövidíteni a sorbanállási időt? Az intelligens sordetektálás erre is alkalmas.

2019-07-17

A Választás szabadsága!

Az Uniview a videomegfigyelő termékek és megoldások egyik vezető szállítója. Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik az IP videó megfigyelés területén.

2019-07-16

GeoVision napelemes mobilkamera rendszer

Manapság egyre nagyobb igény jelentkezik az építkezéseken, rendezvényeken, eseményeken történtek rögzítésére.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 371 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: