SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 346 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-11-26

Kültéri radar a Hikvision kínálatában

Kültéri (IP67-es védettség), 100°-os detektációs szöggel és 60m hatótávolsággal rendelkező, a gyártó állítása szerint egyszerűen telepíthető, PoE funkciót támogató, egységenként 32 potenciális behatolót jelezni és nyomon követni képes radart piaci debütálást jelentette be a Hikvision.

2018-11-26

Bővített sorban állás analitika az Eocortex új verziójában

Az orosz fejlesztésű Eocortex VMS 2018. decemberében megjelenő új (2.5) verziójának számos újdonsága közül leginkább a továbbfejlesztett sorban állás elemzést emelti ki a cég.

2018-11-26

250m POE switch kamera teszter

A GeoVision Hungária Kft-nél elérhető professzionális kamera teszter megkönnyíti a telepítők munkáját, legyen szó kábeltesztelésről vagy az optikák élességének beállításáról. 7”-os FullHD IPS kijelzőjén minden apró részlet megjelenik.

2018-11-26

Új Nedap rendszámfelismerő platform

A Nedap piacra dobta újgenerációs, gépi mélytanulásra is képes, automatikus rendszámfelismerő (ANPR), beléptető megoldásokhoz szánt kameráit.

2018-11-26

Csillagfényes Bosch AUTODOME IP 5000i kamerák

Starlight (csillagfény) technológiával ruházta fel a Bosch, sokoldalú videotartalomelemző funkciócsomaggal (Essential Video Analytics) felvértezett, középkategóriásként jellemzett AUTODOME IP 5000i kameracsaládját.

2018-11-22

Jóból nem árt a sok

Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát szeretnének, amely a hosszú évekre tervezett üzemidő alatt megszolgálja a belé fektetett pénzt. Nekik ajánljuk az UNV IPC6222ER-X20(P)/X30(P)-B készüléket, amelyek sok extrával ellátott, megbízható és hűséges igáslovak, éjjel és nappal.

2018-11-21

Díjnyertes kültéri PIR sorozat az Optextől: BXS

A Japán Optex Security talán a világ legjobb érzékelőit gyártja 1979 óta. Neve fémjelzi a megbízhatóságot és a stabil működést. Érzékelői mindig is előremutatóak és inspirálóak voltak a konkurencia szempontjából és megnyerőek az ügyfelek számára. Nincs ez másként a legújabb kültéri PIR érzékelőnél, a BXS sorozatnál sem, amit a 2018. november 7. és 8. között, Koppenhágában megrendezett Sectech biztonságtechnikai kiállításon, a saját kategóriájában megszerzett első helye is igazol.

2018-11-21

Eocortex 3D személyszámlálás: mitől ennyire pontos?

Az Eocortex egy nyílt platformú videó megfigyelő szoftver (VMS), amely a hálózati videó rögzítők (NVR) és a videó elemzési modulok hozzáadott intelligenciájával rendelkezik. Jelenleg több mint 23 000 videó felügyeleti rendszer fut sikerrel az Eocortex-szel az egész világon. Az Eocortex VMS szoftver lehetővé teszi, hogy skálázható CCTV kamerarendszert építsen korlátlan számú IP-kamerával, szerverrel és munkaállomással.

2018-11-21

Dahua szakmai előadás a Cédrusnál!

A Cédrus Számítástechnikai Kft. a DAHUA márka hivatalos magyarországi disztribútoraként kiemelten fontosnak érzi, hogy minden DAHUA márkával foglalkozó ügyfele - telepítő, rendszerintegrátor és viszonteladó - naprakész információkkal rendelkezzen a DAHUA újdonságaival kapcsolatban.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 346 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: