SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Külföld

/ 426 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-12-12

450 mobil ujjlenyomatolvasót állított szolgálatba az FBI

Az amerikai (USA) Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) 450 darabot vásárolt az Integrated Biometrics FIVE-0, mobil ujjlenyomatleolvasó megoldásából.

2017-11-02

Heathrow leaks…

A levelek mellett egy USB kulcs is lehullott egy nyugat-londoni utcán, amit a becsületes megtaláló (miután megtekintette) eljuttatott a Sunday Mirror szerkesztőségébe.

2017-10-02

Az első, energiacellás vagyonőr robot

Az SFC Energy Efoy Pro energiacelláját (generátor) integrálták a szingapúri székhelyű Oneberry Technologies által kifejlesztett mesterséges vagyonőrbe: a Roboguardba.

2017-09-26

Kína döbbenetes megfigyelőrendszert üzemelt be

A sokmillió kamerára épülő platform már most is sokat tud, de várható, hogy egyre okosabb lesz.

2017-08-30

15 évesen néz szembe 25+ éves börtönnel egy amerikai „gamer”

Olybá tűnik, a szabadság hazájában sem tolerál mindent az állam. A Paul Horner nevet viselő fiatal úgy gondolta remek ötlet ráhívni a helyi SWAT (a helyi TEK) egységet egy „ellenfelére”, aki legyőzte őt a Battlefield 4 nevezetű játék online pályáján.

2017-08-17

Mindenkit átvizsgálnak? Akár a repülőtéren - nagyon durva ellenőrzésekre készülnek a metróállomásokon

A repülőtériekhez hasonló testszkennereket alkalmazhatnak a Los Angeles-i metróhálózatban is a fegyverek és robbanóanyagok kiszűrésére.

2017-08-17

GPS-zavaró eszközt tesztelhettek az oroszok?

Az USA Tengerészeti Hivatalától származó (meg nem erősített) információ szerint, ez év júniusában mintegy 20 – a Fekete tenger adott szegmensében közlekedő - hajót érintett egy kellemetlen jelenség, nevezetesen: átmenetileg megbolondultak a GPS-eik.

2017-08-07

A CIA tényleg minden térfigyelő kamerát ki tud kapcsolni

Sőt, az ügynökei képét is el tudja tüntetni a felvételekről, A WikiLeaks legújabb kiszivárogtatása bemutatta az ehhez használatos hackereszközt, a Dumbót.

2017-08-03

Malajzia biometrikus adatokat gyűjt a vendégmunkásoktól

Malajzia - az ország bevándorlási hivatalának elsőszámú vezetőjének nyilatkozata szerint -, a fertőző betegségek terjedésének megakadályozása érdekében, valamennyi külföldi illetőségű vendégmunkástól ujjlenyomatot vesz le.

2017-07-27

Baktériumok, mint adathordozók – elfelejthetjük az USB-t?

A kérdés – természetesen – költői, mert bár tényleg megtörtént, hogy a mozgókép történetének egyik legelső alkotását (A mozgó ló) elmentették egynehány E.coli. baktérium génállományába (az ún. CRISP technológiával) kódolva, a technológia – jelenleg – több kérdést vet fel, mint amennyit megold.

/ 426 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.