SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

/ 432 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-08-12

Ne utazz kínai "okos-városokba"

Néhány amerikai (USA) szenátor felszólította a Külügyminisztériumot, hogy bocsásson ki figyelemfelhívó üzenetet az amerikai állampolgárok számára, miszerint kerüljék azon városokat, melyekben kínai gyártmányú / fejlesztésű, biometrikus azonosításra képes okos-város rendszerek üzemelnek.

2019-07-30

A Nagy Testvér figyel – kínai biztonsági kamerák pásztázzák az amerikai kormányhivatalokat

Továbbra is mintegy kétezer, kínai gyártású biztonsági kamera figyeli meg több amerikai kormányhivatal munkatársainak mindennapjait. Augusztusban ugyan hatályba lép az a szövetségi szabályozás, mely korlátozza ezek beszerzését és használatát, ám az érintettek továbbra is komoly nemzetbiztonsági kockázatot látnak a kínai eszközökben.

2019-07-22

Repteres botrányt akadályozott meg au Egyesült Királyság kibervédelmi szervezete

Sokezer embert érintő adathalászati célú csalást akadályozott meg a brit Nemzeti Kiberbiztonsági Központ (NCSC).

2019-07-15

Intel és Baidu együttműködés a hatékonyabb MI platformokért

Az Intel és a Baidu (a kínai "Google") szoftver és hardver platform fejlesztési együttműködést kötött.

2019-07-08

Arcazonosító technológiával gyorsítják a jogosítványmegújítást Hollandiában

A holland közlekedési felügyelet (RDW) a Cognitec biometrikus arcazonosító megoldásával erősítette digitális jogosítványmegújító platformját.

2019-07-01

Drón alapú „megfigyelés mint szolgáltatás”

Szabadalmi védelmet kapott az Amazon egyik drón-alapú technológiája, melyet az amerikai (USA) óriás csak „megfigyelés-mint-szolgáltatás” jelzővel illet.

2019-06-17

DNS-ből arckép – biometria 2.0

Egy belga-amerikai (USA) kutatócsoport olyan algoritmust fejlesztett ki, mely képes (lehet) egy adott DNS minta alapján a legvalószínűbb arckép kiválasztására.

2019-06-16

16TB-os Seagate Exos és Ironwolf HDD-k

A Seagate Technology bejelentette 16TB-os hélium-alapú, nagytárolókapacitású merevlemezének kereskedelmi forgalomba kerülését.

2019-06-11

Biometrikus azonosítás a jövő fegyvereiben?

Az Amerikai Hadsereg (U.S. Army) nem régiben tett közzé egy nyilvános felhívást újgenerációs gyalogsági lőfegyver (NGSW) kifejlesztésére.

2019-06-04

További kínai cégek bojkottját tervezheti az USA kormányzata

A New York Times információja szerint a Megvii, a Hikvsision és más -a biometrikus azonosítás terültén (is) tevékenykedő - kínai gyártók is felkerülhetnek az amerikai alkatrészek értékesítését tiltó lisztára.

/ 432 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.