Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek | Külföld

/ 426 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-08-17

GPS-zavaró eszközt tesztelhettek az oroszok?

Az USA Tengerészeti Hivatalától származó (meg nem erősített) információ szerint, ez év júniusában mintegy 20 – a Fekete tenger adott szegmensében közlekedő - hajót érintett egy kellemetlen jelenség, nevezetesen: átmenetileg megbolondultak a GPS-eik.

2017-08-07

A CIA tényleg minden térfigyelő kamerát ki tud kapcsolni

Sőt, az ügynökei képét is el tudja tüntetni a felvételekről, A WikiLeaks legújabb kiszivárogtatása bemutatta az ehhez használatos hackereszközt, a Dumbót.

2017-08-03

Malajzia biometrikus adatokat gyűjt a vendégmunkásoktól

Malajzia - az ország bevándorlási hivatalának elsőszámú vezetőjének nyilatkozata szerint -, a fertőző betegségek terjedésének megakadályozása érdekében, valamennyi külföldi illetőségű vendégmunkástól ujjlenyomatot vesz le.

2017-07-27

Baktériumok, mint adathordozók – elfelejthetjük az USB-t?

A kérdés – természetesen – költői, mert bár tényleg megtörtént, hogy a mozgókép történetének egyik legelső alkotását (A mozgó ló) elmentették egynehány E.coli. baktérium génállományába (az ún. CRISP technológiával) kódolva, a technológia – jelenleg – több kérdést vet fel, mint amennyit megold.

2017-06-14

A biztonságtechnika 50 legnagyobb hatású személyisége, legalább is a britek szerint

Az IFSEC Global, az idén 50 éves BSIA-val (a brit vagyonvédelmi kamara) karöltve, ismét kiválasztotta a brit biztonságtechnikai szakma/piac 50 legnagyobb hatású szereplőjét.

2017-05-29

Nekimenne a közösségi média órásainak a brit kormány

A The Sun értesülése szerint, a brit kormány egyes miniszterei – a választásokat követően mihamarabb – rá szeretnék venni a parlamentet, hogy olyan törvényt fogadjon el, mely által kikényszeríthetővé válnának a titkosított – pl. Facebook, WhatsApp – adatfolyamok (üzenetek).

2017-05-03

Lebukott a CCTV telepítő, aki rejtett kamerákkal kukkolta ügyfeleit

A napokban zajlott a brit férfi tárgyalása Canterburyben, ahol öt vádpontban bűnösnek találták, további tizenegy alól sikerült tisztáznia magát. A West Mailingben (Kent) élő férfi biztonsági kamerák telepítésével foglalkozik, és szakmáját 20 éven keresztül összekötötte perverz érdeklődésével.

2017-03-10

A németek bekamerázzák az egész országot

Elfogadták a törvénymódosítást, bővítik a térfigyelő rendszert és viselhető kamerát kapnak a rendőrök.

2017-02-22

Hőkamerás megfigyelőtornyok sorát telepítik a lengyel határra

Újabb, hőkamerával felszerelt 13 megfigyelőtornyot állítanak fel Lengyelország keleti határszakaszán, amely egyben az Európai Unió külső határa is - jelentette szerdán a lengyel sajtó.

2017-02-07

Chipet ültet dolgozóiba beléptetőkártya helyett egy belga cég

Szerencsére meghagyják a lehetőséget, hogy csak a legelvetemültebbek válasszák ezt az eljárást.

/ 426 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: