SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

/ 433 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-01-13

Elvitte a legjobb innováció díját az iniVation

Az „integrált képalkotás” kategóriában a svájci iniVation nyerte el a 2020-as Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) innovációs díját.

2019-12-16

2. helyen végzett az USA – a lakosság/CCTV kamera „versenyben”

Az Informat Tech LLC. felmérése szerint – minden sajtóhadjárati esemény (megjelent, elítélő cikkek) ellenére – az USA-nak sincs oka „szégyenkezni”, hiszen a lakosságra vetített kameraszám arányt tekintve alig marad el kínai „versenytársától”.

2019-11-25

Heroin használat kimutatása ujjlenyomat alapján

A Surrey Egyetem kutatóinak egy csoportja olyan ujjlenyomatazonosító technológiát fejlesztette ki, melynek segítségével – állításuk szerint – kimutatható, ha valaki heroinnal él, avagy csak érintkezésbe került az anyaggal; akár úgy is, hogy kezet fogott valakivel, aki előzőleg heroinhoz nyúlt.

2019-11-11

260 millió személy adatait kezeli az amerikai belbiztonság 2022-re

Az USA Belbiztonsági Minisztériuma egy új fejlesztés keretében vált át hamarosan az eddigi IDENT-ről az Amazon Web Services megoldásain futó, felhő alapú HART rendszerre.

2019-11-11

M.I. alapú objektumazonosítás problémái

Első sorban a katonai célú, mesterséges intelligencián (M.I.) alapuló objektumazonosító megoldások támadhatóságát feszegették az MIT Technology Review szerzői.

2019-10-21

Erőteljesen terjed a biometria alapú személyazonosítás a Benelux államokban

Drámaian megnövekedett a KKV-kat ért, kifinomult kibertámadások száma az elmúlt időszakban, a Ponemon Institute felmérése szerint, melybe 2000 IT és IT biztonsági céget vontak be az USA, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria Svájc, a skandináv és a Benelux államok területéről.

2019-10-14

Molekuláris szintű azonosító szenzorokat fejleszt az USA légiereje

Egy adott személy „mikro- és makroszintű” biológia jellemzőit regisztrálni és feldolgozás céljából elemezni képes érzékelők kutatásába fektet meglepő mennyiségű energiát és tőkét az Egyesült Államok (USA) légiereje.

2019-10-14

Új hangmintavételezési eljárás

Új, mesterséges intelligencia alapú, automatikus, kiváló mintavételezési minőséget kínáló hangmintagyűjtési technológiát dolgoztak ki a moszkvai Közgazdasági Egyetem és a Nyizsnyij Novgorodi Állami Nyelvészeti egyetem (LUNN) kutatói.

2019-09-01

Kína fokozza a polgárai biometrikus adatainak gyűjtését

A Kínai Népköztársaság elkezdte begyűjteni férfi állampolgárainak DNS mintáit, mellyel a megfigyelési és nyomon követési kapacitásait kívánja tovább fejleszteni az állam – a Radio Free Asia (RFA) állítása szerint.

2019-08-26

Jövöre kb. két emberre jut egy CCTV kamera Kínában

Előrejelzések szerint 626 millió CCTV fog üzemelni 2020-ra, az 1.4Mrd lakosú Kínai Népköztársaságban.

/ 433 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!