FAAC Hungary Kft


2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 56.
Tel: (30) 949 2142; (30) 444 8887
Email: info.hu@faacgroup.com
Honlap: www.faac.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás
A FAAC Hungary Kft. jogelődje, a Record Ajtó-automatizálási Kft. 2000-től 2020-ig a svájci AGTA Record konszern magyar leányvállalata volt. A 2020-ban végrehajtott európai akvizíció részeként került a Record korábbi magyar leányvállalata is a FAAC konszern 100%-os tulajdonába. Az automata ajtók területének már régóta piacvezetője Magyarországon a FAAC Hungary Kft. Az automata ajtók üzletága mellett, az idei évtől a FAAC aktív szereplőként tevékenykedik az ipari és lakossági kapumozgató automatizálás, sorompó és forgalomgátló oszlopok, parkolástechnikai és ipari forgalomirányítás terén.

Megalakulása óta a FAAC küldetése, hogy a mindennapi jármű és személy-beléptetési műveletek megkönnyítésével és automatizálásával javítsa az emberek életminőségét és biztonságát. Ebben fontos szerepet játszik a járművek és a gyalogosok számára kialakított nyílászárók automatizálására és ellenőrzésére szolgáló innovatív és funkcionális eszközök tervezése és telepítése.

1965-ben, a Bologna melleti Zola Predosában Giuseppe Manini alapította a Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli-t (magyarul Kapunyitó Automatika Gyár, rövidítve FAAC), aki észrevette, hogy a társasházi parkolók kapui mindig nyitva maradtak, mert senki sem szállt ki az autóból, hogy bezárja azokat. Az FAAC hamarosan a kapuautomatizálás szinonimájává vált az egész világon.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók