SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-05-02

Megújult a GeoVision Hungária Kft. webshopja

A 2017-es évben számos termékkel bővült a GeoVision Hungária Kft. weboldala. Változtattak honlapuk szerkezetén és megjelenésén, hogy az átláthatóbb legyen ügyfeleik számára.

2017-04-25

Erőteljes növekedéssel indította az évet az Axis

Összesen 29 százalékkal növelte nettó értékesítési árbevételét az IP-alapú megfigyelőeszközök globális piacvezető vállalata az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

2017-04-18

Sikerrel zárult a kilencedik IP-konferencia

Rekordszámú, 168 résztvevőt vonzott az I-Sec Kft. által szervezett és partnerei által támogatott, IX. IP-konferencia.

2017-03-28

Commend bemutató az SBT Protect szervezésében

Az SBT Protect Kft szervezésében került sor a salzburgi székhelyű Commend GmbH magyaroroszági bemutatkozására. Az osztrák cég vezető szerepet tölt be a magas biztonsági igényű infrastruktúrák kommunikációs rendszereinek gyártásában és forgalmazásában.

2017-03-21

A Bisnode AA tanúsítványát kapta meg az Aspectis Kft.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Aspectis Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

2017-03-13

Folyamatos, ingyenes szakmai oktatások a Power Kft-nél

Március elejétől minden hét utolsó napjaiban, jellemzően pénteken, szakmai gyakorlati oktatást tartanak a Power Kft. mérnökei. A folyamatosan frissülő témákban tartott gyakorlati oktatásokon a résztvevők a biztonságtechnika minden újdonságáról is értesülhetnek.

2017-02-27

A MASCO Kft új telephelyének bokréta ünnepe

A MASCO Kft új telehelyének építése elérkezett a bokréta ünnephez, ami azt jelenti, hogy állnak a falak, fenn van a tető!

2017-02-15

Az LDSZ évadnyitó szimpóziuma

Az LDSZ hagyományos, a Kandón megrendezésre kerülő szimpóziuma a tavasz közeledtének határozott jele. A rendezvény továbbra is megőrizte azon jó szokását, miszerint a látogatók magas számát évről-évre képes megtartani. Az idén már 115-en voltak személyesen is kíváncsiak a cég által a generációváltás köré szervezett idei/legfrissebb újdonságaira.

2017-02-02

Értékesítési rekorddal zárta az elmúlt évet az Axis

A világ vezető IP-kameragyártó vállalata értékesítési rekordot ért el mind a tavalyi utolsó negyedévben, mind az év egészében. Az Axis Communications 2016-os eredményeivel kiváló alapot teremtett a további innovatív technológiai beruházásokhoz és a folyamatosan növekvő globális szervezet hatékonyságának javításához.

2017-01-04

Új kolléga a SecuriFocus Kft-nél

2017. januárjától irodavezető kollégával bővül a SecuriFocus csapata.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: