SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-02-15

Az LDSZ évadnyitó szimpóziuma

Az LDSZ hagyományos, a Kandón megrendezésre kerülő szimpóziuma a tavasz közeledtének határozott jele. A rendezvény továbbra is megőrizte azon jó szokását, miszerint a látogatók magas számát évről-évre képes megtartani. Az idén már 115-en voltak személyesen is kíváncsiak a cég által a generációváltás köré szervezett idei/legfrissebb újdonságaira.

2017-02-02

Értékesítési rekorddal zárta az elmúlt évet az Axis

A világ vezető IP-kameragyártó vállalata értékesítési rekordot ért el mind a tavalyi utolsó negyedévben, mind az év egészében. Az Axis Communications 2016-os eredményeivel kiváló alapot teremtett a további innovatív technológiai beruházásokhoz és a folyamatosan növekvő globális szervezet hatékonyságának javításához.

2017-01-04

Új kolléga a SecuriFocus Kft-nél

2017. januárjától irodavezető kollégával bővül a SecuriFocus csapata.

2016-12-29

A Modern Alarm Kft. köszöni egész éves együttműködésüket!

Vásárlóink, beszállítóink és üzletfeleink nélkül ez az év sem telhetett volna sikeresen. Ezúton köszönjük meg mindenkinek bizalmát, munkáját, együttműködését és kívánunk egészségben eltöltött, sikeres, boldog új esztendőt!

2016-11-21

A Bosch biztonságtechnika üzletág és a Sony együttműködik a videobiztonsági megoldások terén

A Bosch Security Systems és a Sony Corporation olyan üzleti partnerség létrehozásáról állapodott meg, amelynek keretén belül innovatív termékek és megoldások fejlesztésében fognak együttműködni a videobiztonsági alkalmazások terén.

2016-11-17

Ünnepélyes Riarex telephelyavató


A Riarex Kft október 17-én megnyitotta új üzlete és irodaháza kapuit a szakmai közönség számára.

2016-11-15

Beszámoló a GeoVision Hungária Kft. szakmai konferenciájáról

Október 20-án, egy 11. kerületi szálloda konferenciatermében rendezte meg a GeoVision Hungária Kft. aktuális szakmai képzését.

2016-11-08

Az ASSA ABLOY szárnyai alatt folytatja a SEAWING Kft

A nemzetközi ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a Magyarországon 27 éve működő, biztonságtechnikai rendszereket gyártó SEAWING Kft. A felvásárlást követően is a jelenlegi, önálló ügyvezetés irányítása alatt, székesfehérvári központjában folytatja tovább munkáját a cég. A piaci részesedés növelése mellett a még magasabb színvonalú termékfejlesztést és a hatékony integrációt tűzte ki célul az ASSA ABLOY.

2016-11-08

Tovább nőtt az Axis Communications bevétele a harmadik negyedévben

Az idei harmadik negyedévben 1,997 milliárd svéd koronára nőtt az Axis Communications nettó értékesítési árbevétele, amely öt százalékos növekedést jelent a megelőző év azonos időszakához képest – jelentette be a világ vezető IP-kameragyártója.

2016-10-28

Az Axis Communications a Cognimatics felvásárlásával tovább erősítette kiskereskedelmet célzó kínálatát

Már bizonyított az az analitikai technológia, ami a valós idejű vásárlói viselkedést hivatott optimalizálni. Ezzel a technológiával tovább erősíti az Axis Communications az üzlet optimalizálásra fókuszáló kínálatát a gyorsan növő piacon.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support