Accessium Ltd.


DL120AU Durham, Eggleston, Barnard Castle Heather Patch, Hill Top, Nagy Britannia
Tel: +44 1 833 200 833; (30) 835 7693
Email: info@accessium.eu
Honlap: www.accessium.eu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

Az új technológiák adta lehetőséget ragadtuk meg, és a felhőt, a dolgok internetét (IoT) és a gép és gép (M2M) kommunikációt egybegyúrtuk, szem előtt tartva, hogy alacsonyak legyenek a beruházási költségek, illetve a rendszert egyszerű legyen működtetni. Továbbá meg akartunk szabadulni a kábelektől, és minden olyan zavaró tényezőtől, amely a rendszer biztonságát és használhatóságát csökkenti. Ez a megoldás számtalan problémát kiküszöböl.GSM és felhő alapú rendszerek fejlesztésével már több, mint 9 éve foglalkozunk. A díjnyertes GSM alapú beléptető rendszer megoldásunk mindent megad az üzleti vállalkozásának, amit a szokásos beléptető rendszer képes nyújtani, és amit Ön megszokott, ráadásul széles skáláját kínáljuk a különböző moduloknak is. Megoldásunk megkönnyíti vállalkozása életét, és nagyszerű eszköz lehet a vállalat számára, hogy még jövedelmezőbb legyen.

Megoldásunk a legjobb és a leginnovatívabb ötleteken alapul, világszínvonalú vezeték nélküli technológiákat és a legfejlettebb adatvédelmi eljárásokat használva. Az eAccess elnevezésű megoldás korlátlan számú egységeket képes helytől függetlenül összekapcsolni, és vezérelhető vele lift, forgóvilla, öltöző szekrényzár stb.


Rendszerünk nemcsak a klasszikus épületkörnyezetben alkalmazható, hanem olyan járművekre is, mint például teherautók, de távol eső területeket is össze tudunk kapcsolni, pl. gazdaságokat, de nagyszerűen alkalmazható olyan helyekre is, ahol vezetékes telekommunikációs infrastruktúra egyáltalán nem áll rendelkezésre. A felhőalapú rendszerünk a mobil hálózaton keresztül kommunikál, minden információt biztonságos, és titkosított módon továbbít. Felületünk távolról mobilon, laptopon, vagy táblagépen is elérhető, illetve kezelhető. Az Accessium UK támogatja más vagyonvédelmi rendszerekkel való integrációt, mint pl. CCTV, riasztórendszer, és 2020-ban előkészültünk a REST API integrációra.

Rendszerünk telepítése, kezelése, bővítése, rendkívül könnyű és költséghatékony, nem véletlen, hogy telepítőink, viszonteladóink és ügyfeleink megelégedve használják.

Nem csupán egy kiforrott és innovatív megoldást kínálunk a mozgások nyomonkövetésére és vezérlésére, de az alábbi modulokkal kiegészítve egy igazán fejlett rendszert adunk vevőink, telepítőink, és viszonteladóink kezébe:
 • eTimesheet – Munkaidőnyilvántartó rendszer
 • eEscape – Vészkiürítés menedzsment
 • eVisitor – Látogatók kezelése
 • eReader – Mobile kártya és vonalkód olvasó
 • eCredit - Kredit kezelés
 • eMonitor – Adatgyűjtés/nyomonkövetés/feldolgozás
 • eHorn – Műszak szünet jelzés


 • 2020 új fejlesztései:
 • eCOVID – Integrációs lehetőség bármely elektronikus higiéniai állomással
 • eAccessone – Egyajtós online beléptető rendszer
 • eForget – A riasztórendszer partícióinak, és a hangosító rendszer automatikus kezelése
 • eTransport – Korlátlan számú jármű és felhasználó összekötése


 • 2020 legizgalmasabb fejlesztése:
 • eIntegration – REST API integráció, mely lehetővé tesszi az összes fejlesztésünk elérhetőségét harmadik      fél számára
 • >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Terméktárban található termékei:


  Kapcsolódó hírek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  DVC 6 Mpx sorozat
  Olvasta már?
  DVC 6 Mpx sorozat