Hikvision Hungary Kft.


1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 8., Graphisoft Park, C blokk, 1.em.
Tel: .
Email: info.hu@hikvision.com
Honlap: www.hikvision.com/hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A Hikvision jelenleg több mint 34 000 alkalmazottal rendelkezik, amelyből több mint 16 000 kutatás-fejlesztési mérnök. A társaság éves árbevételének 7–8%-át fekteti évente kutatásba és fejlesztésbe a folyamatos termékinnováció érdekében. A Hikvision egy komplett, több szintű K+F rendszert hozott létre, amely magában foglal minden műveletet a kutatástól a tervezésen, fejlesztésen, tesztelésen át a műszaki támogatásig és szervizelésig. A Hangzhou központú K+F részleg globálisan több helyszínen is tevékenykedik, többek között Montrealban, Londonban, valamint Kína további öt városában.

A Hikvision az audio- és videokódolás, a videó képfeldolgozás és a kapcsolódó adattárolás alaptechnológiáit, valamint az olyan előremutató technológiákat fejleszti, mint például a felhőalapú számítástechnika, a agy mennyiségű adatok hatékony feldolgozása (big data) és a mély tanulás (deep learning). A Hikvision az elmúlt évek során az ügyfelek különféle vertikális piacokon fellépő igényeinek kielégítésében mélyítette tudását és gyűjtötte tapasztalatait, ideértve a közbiztonságot, a szállítást, az oktatást, az egészségügyet, a pénzügyi intézményeket és az energiatermelést, valamint az intelligens épületeket. Ennek megfelelően a vállalat professzionális és testreszabott megoldásokat kínál a különféle piaci igényekre válaszul. A video-térfigyelési ágazat mellett a Hikvision az okosotthon technológia, az ipari automatizálás és az autóelektronikai iparág terén bővítette üzleti tevékenységét – mindezt a videoalapú megfigyelési technológián alapulva –, a hosszú távú fejlődés fenntarthatóságának lehetőségeit vizsgálva.

A Hikvision létrehozta az iparág egyik legkiterjedtebb, 44 tengerentúli regionális leányvállalatból álló marketinghálózatát, hogy gyorsan tudjon reagálni az ügyfelek, a felhasználók és a partnerek igényeire.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

Hikvision
Pyronix

Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision kamerák Smart Hybrid Light funkcióval
Olvasta már?
Hikvision kamerák Smart Hybrid Light funkcióval