SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Robert Bosch Kft, Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág

1103 Budapest, Gyömrői út 120.
(1) 431 3227
Honlap: www.boschsecurity.hu
E-mail: hu.securitysystems@bosch.com

Cégbemutatkozás

A Bosch Security Systems kiemelkedő minőségű biztonságtechnikai és kommunikációs megoldásokat és kiűnő szolgáltatásokat nyújt partnereinek világszerte. Az innováció és az ügyfélközpontúság elkötelezett híveként arra törekszünk, hogy partnereink legkedveltebb beszállítói legyünk.

A Bosch Security Systems innovatív, kiváló minőségű biztonsági és kommunikációs termékek elismert, világméretű gyártója.

A nemzeti értékesítési szervezetek egész világot behálózó jelenlétének köszönhetően a Bosch Security Systems garantálja felhasználóinak az azonnali választ kérdéseikre, a gyors segítségnyújtást, a helyi követelményeknek és előírásoknak való megfelelést.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.