SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Robert Bosch Kft, Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág

1103 Budapest, Gyömrői út 120.
(1) 431 3227
Honlap: www.boschsecurity.hu
E-mail: hu.securitysystems@bosch.com

Cégbemutatkozás

A Bosch Security Systems kiemelkedő minőségű biztonságtechnikai és kommunikációs megoldásokat és kiűnő szolgáltatásokat nyújt partnereinek világszerte. Az innováció és az ügyfélközpontúság elkötelezett híveként arra törekszünk, hogy partnereink legkedveltebb beszállítói legyünk.

A Bosch Security Systems innovatív, kiváló minőségű biztonsági és kommunikációs termékek elismert, világméretű gyártója.

A nemzeti értékesítési szervezetek egész világot behálózó jelenlétének köszönhetően a Bosch Security Systems garantálja felhasználóinak az azonnali választ kérdéseikre, a gyors segítségnyújtást, a helyi követelményeknek és előírásoknak való megfelelést.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support