SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Modern Alarm Kft

1134 Budapest, Kassák L. u. 61.
(1) 237 1915
Honlap: www.modernalarm.hu
E-mail: modernalarm@modernalarm.hu

Cégbemutatkozás

 
Cégünk kizárólag elektronikus vagyonvédelmi eszközök nagykereskedelmével foglalkozik. Kínálatunk legnagyobb részét behatolásjelző és video megfigyelő rendszerek alkotják. A Modern Alarm Kft. több mint 10 éve alakult 1991-ben, mint családi vállalkozás. 


Kezdetben kizárólag behatolásjelző rendszerek telepítésével foglalkoztunk. 1992-ben elkezdtük az ehhez szükséges eszközök közvetlen importálását és ezúton elindult cégünk a kereskedelmi vonalon. 1996-ban véglegesen megszüntettük a telepítést, hogy teljes mértékben a kereskedelemre tudjunk koncentrálni. Ekkor még egy 20m2 -es üzlethelységben szolgáltuk ki vevőinket. Ahogy a cég vevőinek száma növekedet úgy nőttük ki a meglévő üzletet. 2 év múlva már 100m2-en dolgoztunk. Közben forgalmunk, árukínálatunk és munkatársaink száma folyamatosan növekedett, így hamarosan újra költöznünk kellett. Jelenlegi helyünkön 2000 tavasza óta tartózkodunk, ahol 560m2 -en 11 fő dolgozik. Ezt nehéz lenne egyetlen mondatban megfogalmazni. Célunk hogy a vevők elégedetten távozzanak és rendszeresen hozzánk térjenek vissza. Ennek egyik alappillére az egyedülállóan széles választék.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.