GeoVision Hungária Kft


1119 Budapest, Petzvál J. u. 30.
Tel: (1)205 3527; (30)811 2400
Email: info@gvhungaria.hu
Honlap: www.geovision.shop.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

 
A GeoVision Hungária Kft. 2012. novemberben alakult és kezdte meg tevékenységét. Cégünk un. „monobrand” disztribúcióként azzal a céllal jött létre, hogy a világszerte ismert tajvani székhelyű GeoVision Inc. videotechnikai gyártó és fejlesztő hivatalos forgalmazójaként profil tiszta márkaképviseletet lásson el Magyarországon. 

Márkaképviseletünk fő célja, hogy a GeoVision eszközök és megoldások terén magas szakmai színvonalú műszaki, illetve vevőorientált kereskedelmi támogatást nyújtson a biztonságtechnikai szakma kivitelező és viszonteladó partnereinek. E tevékenységünk mellett saját, illetve a gyártóval karöltve a közeljövőben olyan közös fejlesztések is napvilágot látnak majd, amik a GeoVision termékek tudására épülnek, ám kiegészülnek a hazai projektek által megkívánt egyedi fejlesztések integrációival. 

További célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a neves gyártót és a hazai szakembereket, azaz hidat teremtsünk a helyben felmerülő igények, illetve a közeljövő fejlesztései között. Képviseletünk folyamatosan bővülő honlapján, a
www.gvhungaria.hu-n elérhetők a legújabb GeoVision szoftverek, firmwarek és telepítői segédletek, illetve a gyártó valamennyi termékét, köztük az újdonságokat is tartalmazó termékkatalógust és nagykereskedelmi árlistát is letölthetik az oda beregisztrálók. Az oldalon elhelyezett Facebook linken keresztül pedig heti rendszerességgel olvashatnak híreket a GeoVision világából. A növekvő termékválasztékunk tartalmaz minden olyan kiegészítőt is, melyek a GeoVision eszközök szakszerű telepítéséhez szükségesek. Ilyenek a minőségi és megbízható számítógépek, IP hálózati eszközök, vezeték nélküli átjelzők, valamit kameraházak, konzolok, központi tápegységek és szünetmentes áramforrások. 

Nyitottsággal várunk tehát minden olyan, a GeoVision termékei és az IP technológia iránt fogékony telepítő és viszonteladó céget, akik akár csak most váltanának az analóg eszközökről az IP felé, vagy már kellő rutinnal rendelkeznek az IP kamerák világában, de még csak most ismerkednének a GeoVision megoldásaival.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

GeoVision

Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Partizan IPS-220X-IR AI Starlight: dicsőség a robotoknak
Olvasta már?
Partizan IPS-220X-IR AI Starlight: dicsőség a robotoknak