GeoVision Hungária Kft


1119 Budapest, Petzvál J. u. 30.
Tel: (1)205 3527; (30)811 2400
Email: info@gvhungaria.hu
Honlap: www.geovision.shop.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás


Cégünk, a GeoVision Hungária Kft. a világszerte ismert GeoVision Inc. gyártó és fejlesztő cég hivatalos disztribútoraként 2012. októberében jött létre azért, hogy egy vevőorientált és szakmailag támogató márkaképviseletet lásson el hazánkban.

Legfőbb célunk jelenleg a GeoVision, Milesight, Videosec, MikroTik és egyéb biztonságtechnikai, valamint IT gyártók termékeinek magyarországi képviselete. Ezen felül egyedi megoldásaink létrehozásával szoros szakmai-, illetve vevőorientált kereskedelmi támogatást nyújtunk Partnereinknek. További célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz e neves gyártókat a hazai felhasználókkal, hidat teremtve így a helyi igények és a közeljövő fejlesztései között.

Cégünk a biztonságtechnika iránt érdeklődő Partnereknek az igényeikhez pontosan illeszkedő műszaki megoldásokat, szakmai tervezést és kompletten kidolgozott árajánlatokat biztosít. Gyengeáramú rendszereink részeként olyan kiegészítők tervezésében és szállításában is segítünk, mint IT eszközök, komplett szerver és kliens konfigurációk, vezeték nélküli átviteli berendezések, valamint kábelezési és szerelési segédanyagok.Nagykereskedésként elsősorban szakmai kivitelező és viszonteladó partnerekkel állunk kapcsolatban, de honlapunk számos érdekes információt tartalmaz Beruházóknak is. Folyamatosan bővülő termékpalettánkkal és kész megoldásainkkal valós szakmai segítséget adunk Megrendelőinknek. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre minden IP technológia iránt érdeklődő telepítő és viszonteladó cég számára.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

GeoVision

Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz
Olvasta már?
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz