SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Riarex Kft

1083 Budapest, Szigetvári u. 7.
(1) 299 0500
Honlap: www.riarex.hu
E-mail: info@riarex.hu

Cégbemutatkozás

A Riarex Kft. 1998-as megalapítása óta gondoljuk azt, hogy a megfelelő termék csak fél siker. A másik fele a megfelelő szakértelem, odaadás, műszaki háttér, piaci védelem…, tehát azok a hozzáadott értékek biztosítják, amik lehetővé teszik számunkra, hogy a piacon eredményesek és sikeresek lehessünk.Ennek jegyében nyitottuk meg és üzemeltetjük vagyonvédelmi szaküzletünket, ahol betörésjelzőket, videós megfigyelő eszközöket, kaputelefonokat, tűzjelző berendezéseket, kerítésvédelmet valamint beléptető rendszereket kínálunk, elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak.

„Tudásunk az Ön sikeréért!”

Vállalati filozófiánknak van egy másik fontos alappillére is: Valahányszor Ön kapcsolatba kerül velünk, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel vagy munkatársainkkal, elsődleges szempont számunkra, hogy a találkozásunkból merített haszon mértéke minden esetben haladja meg az Ön által ráfordított idő és pénz mértékét.

Termékek, szolgáltatások:

Cégünk vagyonvédelmi termékek nagykereskedelmével foglalkozik, számos saját import valamint OEM termékkel, ezzel megteremve azt a lehetőséget, hogy ügyfeleink számára piaci védelmet biztosítsunk a vagyonvédelem területén. Biztonságtechnikai mérnök kollégáink segítségével állunk rendelkezésére ügyfeleinknek project előkészítésben.

Oktatás:

Ahhoz, hogy telepítőink, vásárlóink még nagyobb sikereket érhessenek el, tudásukat napra készen kell tartaniuk. Ebben nyújtunk segítséget rendszeresen megszervezett és a résztvevők visszajelzései alapján megfelelő színvonalúnak tartott termékbemutatóinkkal. Ezeken a továbbképzésnek is tekinthető előadásokon ismerhetők meg forgalmazott eszközeink részletes jellemzői és alkalmazhatóságuk lehetőségei. A felgyorsult technológiai fejlesztések miatt, külön rendszer- és szereléstechnikai előadásokat is szervezünk, ahol nem csak egy-egy konkrét terméken ismertetjük a beállításokat, hanem a nagyobb rálátás érdekében, az általános elveket is ismertetjük.

Szervizháttér:

A felszerelt eszköz pályafutása nem ér véget a rendszer átadásakor, így gondoskodunk az eladott termék utóéletéről is. Ha az általunk értékesített berendezés esetleg meghibásodna, vásárlónk nyugodt lehet, hiszen szaküzletünk szervizrészlegében szakértő kollégáink gondoskodnak az átmenetileg „gyengélkedő” eszközök újbóli felélesztéséről.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.