SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

DSC Hungária Kft

1083 Budapest, Füvészkert u. 3.
(1) 210 3359, (1) 323 0638
Honlap: www.dsc.hu
E-mail: info@dsc.hu

Cégbemutatkozás

A DSC Hungária Kft. 1998-ban alakult az előzőekben meglévő többpólusú országos disztribútori hálózat összeolvadásából.

A tulajdonosi háttere 100%-ban magyar. A cég az 1990-ben alapított szintén magyar tulajdonú Alarmtechnika biztonságtechnikai cégcsoport oszlopos tagja.

A DSC Hungária Kft. az alapítása óta a magyarországi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője.

A vállalat az elektronikus biztonságtechnika teljes területén végez kereskedelmi, tervezési és tanácsadási tevékenységet.

Ezen kívül cégünk vállalja az általa forgalmazott és tervezett rendszerek telepítését - a cégcsoporton belüli szakcégek közreműködésével - illetve ezen kivitelezési munkák művezetését, műszaki ellenőrzését, karbantartását, valamint partnereink részére komplett projekt management tevékenységet.

Igény szerint lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a projektek finanszírozásában is. Közvetlen referenciáink száma több ezer, az általunk forgalmazott eszközök több mint félmillió objektumban találhatóak meg országszerte.

Vállalatunk a kanadai központú és gyártói bázisú DSC (Digital Security Controls) kizárólagos magyarországi disztribútora. A Digital Security Controls a világ 140 országában van jelen, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európában is az egyik piacvezető behatolás jelző rendszereket előállító szervezet. A magyar piacon 1989 óta aktív.

Cégünk a DSC termékeken túl rendelkezik a teljes elektronikus biztonságtechnikát lefedő kínálattal. A behatolás jelző rendszerek mellett a videós rendszerek, a beléptetők, a tűz és CO jelzők, a kültéri védelmi rendszerek és a távfelügyeleti rendszerek forgalmazását, tervezését, beüzemelését és telepítését is ellátja.

A cég központja Budapesten a Füvészkert utca 3. alatt található, saját tulajdonú telephelyen, ahol 400 m2 raktárhelyiség és 400 m2 irodahelyiség áll rendelkezésre 20 munkatársunk számára.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.