SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

DSC Hungária Kft

1083 Budapest, Füvészkert u. 3.
(1) 210 3359, (1) 323 0638
Honlap: www.dsc.hu
E-mail: info@dsc.hu

Cégbemutatkozás

A DSC Hungária Kft. 1998-ban alakult az előzőekben meglévő többpólusú országos disztribútori hálózat összeolvadásából.

A tulajdonosi háttere 100%-ban magyar. A cég az 1990-ben alapított szintén magyar tulajdonú Alarmtechnika biztonságtechnikai cégcsoport oszlopos tagja.

A DSC Hungária Kft. az alapítása óta a magyarországi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője.

A vállalat az elektronikus biztonságtechnika teljes területén végez kereskedelmi, tervezési és tanácsadási tevékenységet.

Ezen kívül cégünk vállalja az általa forgalmazott és tervezett rendszerek telepítését - a cégcsoporton belüli szakcégek közreműködésével - illetve ezen kivitelezési munkák művezetését, műszaki ellenőrzését, karbantartását, valamint partnereink részére komplett projekt management tevékenységet.

Igény szerint lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a projektek finanszírozásában is. Közvetlen referenciáink száma több ezer, az általunk forgalmazott eszközök több mint félmillió objektumban találhatóak meg országszerte.

Vállalatunk a kanadai központú és gyártói bázisú DSC (Digital Security Controls) kizárólagos magyarországi disztribútora. A Digital Security Controls a világ 140 országában van jelen, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európában is az egyik piacvezető behatolás jelző rendszereket előállító szervezet. A magyar piacon 1989 óta aktív.

Cégünk a DSC termékeken túl rendelkezik a teljes elektronikus biztonságtechnikát lefedő kínálattal. A behatolás jelző rendszerek mellett a videós rendszerek, a beléptetők, a tűz és CO jelzők, a kültéri védelmi rendszerek és a távfelügyeleti rendszerek forgalmazását, tervezését, beüzemelését és telepítését is ellátja.

A cég központja Budapesten a Füvészkert utca 3. alatt található, saját tulajdonú telephelyen, ahol 400 m2 raktárhelyiség és 400 m2 irodahelyiség áll rendelkezésre 20 munkatársunk számára.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!