Aspectis Kft


1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.
Tel: (1) 414 1022
Email: info@aspectis.hu
Honlap: www.aspectis.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

Az Aspectis Kft.-t 2003-ban alapították magyar magánszemélyek azzal a céllal, hogy a cég úttörő szerepet vállaljon az IP alapú videó rendszerek magyarországi elterjesztésében. A cég stratégiája a kezdetektől fogva világos volt, elsősorban a magasabb igényű felhasználók kiszolgálására rendezkedtünk be, így termék- és szolgáltatás portfóliónkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

A kezdeteket az AXIS IP kamerák és a Netavis VMS rendszerek forgalmazása fémjelezte és az Aspectis tevékenységének köszönhetően mindkét termék piacvezetővé vált a magyar piacon. A kezdeti két termékre alapozott kínálatunk az idők folyamán jelentősen kibővült, így ma egy teljes videó megfigyelő rendszer felépíthető az Aspectis által forgalmazott eszközökből. Videó kínálatunkba az AXIS mellé felsorakoztak a Hanwha és a Videotec eszközei, VMS területén a Netavis mellett a világszinten piacvezető Milestone megoldásait kínáljuk. A video központok nagy megbízhatóságú szervereinek a saját gyártású Secureye termékeket ajánljuk.

A Planet eszközeivel komplett hálózatokat építhetünk fel, beleértve az ipari megoldásokat is. Beléptető rendszerek terén a Paxton-t állítjuk csatasorba. Ezeken felül kiegészítők széles skálája – házak, optikák, infra megvilágítók – is megtalálhatók kínálatunkban.
A videó rendszerek fejlődésében napjainkban kulcsszerepet játszanak a különféle videó-analitkiai megoldások, melyek olyan technológiákat használnak, mint a Mesterséges Intelligencia, illetve a Big Data technológiák. Ezen a területen a Herta arcfelismerő-, illetve az FF Group közlekedés menedzsment rendszerei egészítik ki megoldásainkat. Legfontosabb értékeinknek a megbízhatóságot, a magas szintű szakmai hozzáértést és a folyamatos fejlődés képességét tartjuk. Az Aspectis tevékenysége két fő területre összpontosul, a disztribúciós tevékenységre és a szolgáltatásokra.

Disztribúciós üzletág
Az Aspectis Kft. fő tevékenysége a disztribúció, melynek keretében az általunk képviselt gyártók termékeinek elsődleges forgalmazói vagyunk, termékeinket kizárólag partnereken keresztül értékesítjük. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kínálatunkat a piac igényeihez igazítsuk alap értékeinket mindvégig szem előtt tartva. Egy új termékcsalád bevezetésénél mindig mérlegeljük, hogy az minőségi-, marketing és kereskedelmi szempontokból beilleszthető-e a meglévő kínálatunkba. A disztribúciós üzletág munkatársai kiemelt feladatuknak tartják, hogy a felmerülő igényekre minél gyorsabban reagáljanak a megfelelő ajánlatok elkészítésével. A beérkezett megrendeléseket rövid határidővel, megbízhatóan teljesítjük.

Szolgáltatási üzletág
Szintén a kezdetektől fogva jellemző ránk, hogy a termékek forgalmazásán túl igyekeztünk széles körű szolgáltatásokkal is partnereink rendelkezésére állni. A szolgáltatási üzletág tevékenysége rendkívül szerteágazó. Az üzleti folyamatok kezdeti szakaszában tervezéssel, tanácsadással, pre-sales tevékenységgel segíti elő azt, hogy a felhasználó igényeinek minél inkább megfelelő megoldásra szülessen ajánlat. A szolgáltatási üzletág feladata a garanciális és garancián túli javítások elvégzése, lebonyolítása. Amennyiben partnereink igénylik, helyszíni üzembe helyezéssel, oktatással, karbantartással állunk rendelkezésre. Nagyobb projektek esetében helyszíni munkavégzést is vállalunk.

Tevékenységi területei:
 • IP alapú kamera-, megfigyelő-, képrögzítő-, beléptető-, és Intercom rendszerek disztribúciója
 • Video Menedzsment (VMS)-, és video analitikai szoftverek disztribúciója
 • Ipari- és egyéb hálózati eszközök disztribúciója
 • Oktatási-, tanácsadási-, terméktámogatási-, javítási-, pre-sales szolgáltatások nyújtása
 • Garanciális ügyintézés az általunk forgalmazott termékek tekintetében
 • Gyengeármú rendszerek tervezése, rendszerek üzembe helyezése, távoli és helyszíni hibaelhárítás


 • >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Forgalmazott márkái:

  2N
  Axis
  axis
  BriefCam
  Hanwha Techwin
  herta
  Milestone
  NetAVIS
  Paxton
  Planet
  secureye

  Terméktárban található termékei:


  Kapcsolódó hírek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával
  Olvasta már?
  Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával