SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Aspectis Kft

1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.
(1) 414 1022
Honlap: www.aspectis.hu
E-mail: info@aspectis.hu

Cégbemutatkozás

Az Aspectis Informatikai és Biztonságtechnikai Kft-t azzal a céllal hoztuk létre 2003 őszén, hogy segítsünk a hálózat alapú videómegfigyelésnek és a hálózatbiztonságnak nagyobb teret nyernie, főként a vállalati stratégiákban Magyarországon is.

A nem is olyan távoli jövőben már a vállalatoknak és a lakosság nagy részének is hozzáférhető lesz a nagy sávszélességű hálózati csatlakozás, ami új lehetőségeket, viszont új fenyegetéseket és kihívásokat is hoz magával. A technológia rohamos fejlődése ellenére úgy tűnik, hogy világunk egyre bizonytalanabbá válik és erre fel kell készülnünk.

Célkitűzésünk, hogy partnereinkkel együtt olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek kihasználják a modern hálózati technológiák által nyújtott lehetőségeket és biztonságosabbá teszik mindennapi életünket.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatási és megoldáspalettánkat, és bízunk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb biztonsági megoldást.

Honlapunkon igyekszünk minél széleskörűbb információkat szolgáltatni Önnek, de amennyiben valamit nem talál, vagy részletesebb kérdései vannak, az Aspectis munkatársai mindig szívesen állnak rendelkezésére.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support