SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Aspectis Kft

1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.
(1) 414 1022
Honlap: www.aspectis.hu
E-mail: info@aspectis.hu

Cégbemutatkozás

Az Aspectis Informatikai és Biztonságtechnikai Kft-t azzal a céllal hoztuk létre 2003 őszén, hogy segítsünk a hálózat alapú videómegfigyelésnek és a hálózatbiztonságnak nagyobb teret nyernie, főként a vállalati stratégiákban Magyarországon is.

A nem is olyan távoli jövőben már a vállalatoknak és a lakosság nagy részének is hozzáférhető lesz a nagy sávszélességű hálózati csatlakozás, ami új lehetőségeket, viszont új fenyegetéseket és kihívásokat is hoz magával. A technológia rohamos fejlődése ellenére úgy tűnik, hogy világunk egyre bizonytalanabbá válik és erre fel kell készülnünk.

Célkitűzésünk, hogy partnereinkkel együtt olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek kihasználják a modern hálózati technológiák által nyújtott lehetőségeket és biztonságosabbá teszik mindennapi életünket.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatási és megoldáspalettánkat, és bízunk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb biztonsági megoldást.

Honlapunkon igyekszünk minél széleskörűbb információkat szolgáltatni Önnek, de amennyiben valamit nem talál, vagy részletesebb kérdései vannak, az Aspectis munkatársai mindig szívesen állnak rendelkezésére.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.