SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Power Biztonságtechnika Kft

1033 Budapest, Kazal u. 62-64.
(1) 367 3405
Honlap: www.powerbizt.hu
E-mail: sales@powerbizt.hu

Cégbemutatkozás

A Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft. Magyarország vezető, csak és kizárólag biztonságtechnikai berendezések nagykereskedelmével foglalkozó vállalata.
A Cég alapítása: 1984
Alkalmazottak száma: 60 fő (2017-ben)
Üzletek: 4 üzlettel rendelkezik – Bp. III. ker / Bp. IX. ker / Jászberény / Szeged

A cég termékpalettáján megtalálható az elektronikus vagyonvédelmi eszközök szinte teljes palettája. Számos világmárka disztribúcióját ellátva műszaki szaktanácsadással, tervezéssel, oktatással is foglalkozik. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki és kereskedelmi részleg is segíti az Ügyfelek munkáját.

A cég kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat. A „biztonságtechnika nem hobbi”, a berendezések szakértelmet és speciális képzést igényelnek, ezért a Power Kft. nem szolgál ki szakképesítés nélküli céget vagy magánszemélyt.

Vagyonvédelmi cégként regisztráljon a honlapunkon. Amennyiben saját részre keres vagyonvédelmi rendszert, Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@powerbizt.hu címen, hogy megfelelő kivitelezőt ajánlhassunk Önnek.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support