SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Power Biztonságtechnika Kft

1033 Budapest, Kazal u. 62-64.
(1) 367 3405
Honlap: www.powerbizt.hu
E-mail: sales@powerbizt.hu

Cégbemutatkozás

A Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft. Magyarország vezető, csak és kizárólag biztonságtechnikai berendezések nagykereskedelmével foglalkozó vállalata.
A Cég alapítása: 1984
Alkalmazottak száma: 60 fő (2017-ben)
Üzletek: 4 üzlettel rendelkezik – Bp. III. ker / Bp. IX. ker / Jászberény / Szeged

A cég termékpalettáján megtalálható az elektronikus vagyonvédelmi eszközök szinte teljes palettája. Számos világmárka disztribúcióját ellátva műszaki szaktanácsadással, tervezéssel, oktatással is foglalkozik. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki és kereskedelmi részleg is segíti az Ügyfelek munkáját.

A cég kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat. A „biztonságtechnika nem hobbi”, a berendezések szakértelmet és speciális képzést igényelnek, ezért a Power Kft. nem szolgál ki szakképesítés nélküli céget vagy magánszemélyt.

Vagyonvédelmi cégként regisztráljon a honlapunkon. Amennyiben saját részre keres vagyonvédelmi rendszert, Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@powerbizt.hu címen, hogy megfelelő kivitelezőt ajánlhassunk Önnek.

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.